Vad tycker du om mig?

Kanske en livsfarlig fråga att ställa men jag är rätt trygg med er. Ni är fina och snälla.

På tisdag är jag på plats på influencerkonferensen PING i Helsingfors där jag ska sitta i en panel med bland annat fina Ebba och prata om branding. Alltså våra varumärken och hur man som influencer jobbar med att etablera ett sådant.

Det här pratar jag ju massor om dagarna i ända och har också skrivit om det i min bok, hur man bygger varumärke medvetet, både rent grafiskt men också de ”mjuka” värdena. För mig handlar det väldigt mycket om magkänsla och att vara sann mot sig själv – och mot er som läser. Jag har aldrig förstått poängen i att tillrättalägga och skapa en ”perfekt” bild av min tillvaro. Perfektion hos människor är tråkigt och hela poängen, tycker jag, med att följa människor i sociala medier är att inspireras av andras imperfektion och i det kunna hitta anknytning.

Det är komplexiteten i oss människor som jag fascineras av och det är den som gör mig intresserad av en annan person. Absolut gillar jag vältagna bilder och grymt formulerade blogginlägg men, som Flora så väl uttryckte det i en intervju jag gjorde för min bok:

”Jag är fett ointresserad av att se någons piffiga frukost och om det inte finns mer substans bakom personen som äter den piffiga frukosten.”

Livets bästa citat om hur jag känner inför de influencers jag läser för övrigt.

Men min poäng med det här inlägget var ju denna:

Jag undrar hur du som läser bloggen eller följer mig i andra sociala medier uppfattar mig. Stämmer det jag tycker om mig själv överens med hur du känner att jag är? Varför tycker du att jag är värd att följa? Vore så himla kul att höra – samt bra research inför panelen på tisdag. Så snälla berätta! Puss!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

16 svar

 1. Jag började följa dig för din aldrig sinande kunskap som en som är ny i branschen suger åt sig av. Men nu är det lika mycket dig som din kunskap jag söker när jag läser dina inlägg eller myser tillsammans med dig och Leia i skogen. Jag uppfattar dig som en mycket driven entreprenör som vet vad hon kan och som är mycket engagerad i det du gör. Jag uppskattar även din sårbarhet och genuina ärlighet.

  1. Åh så fint, tack! Men det är väl det, jag tänker ju på er som mina kompisar och då vill man ju vara både glad och ledsen. Kram! ❤

 2. Jag uppfattar dig som kompetent, driven och engagerad – mer än vad jag själv någonsin skulle orka vara – en person som bryr sig och som har integritet, men som vågar dela med sig om det som spelar roll. Jag håller med dig fullständigt om vad för slag person/blogg som är intressant att följa, och följer dig just därför. Utöver de här mer seriösa egenskaperna gillar jag också att du har en fin och tydlig personlig stil som man kan inspireras av (ser gärna mer om kläder här, om du tycker det är kul!) och sen kan jag aldrig tycka illa om en djurälskare!

  1. Jag tror det är det som är nyckeln, det är inget jag ”orkar”, det är bara så jag är. Och det säger jag inte för att skryta utan snarare för att förklara att det inte är en ansträngning som det kanske kan uppfattas som. Alltså, det är sån jag är. Och är man inte sån så är det klart att det krävs mer engagemang och ork för att vara sån. Förstår du vad jag menar? Till exempel, jag hatar att laga mat men kan få dåligt samvete för att jag borde gilla att laga mat. Medan en person som är bra på det och gillar det – för dem är det ingen ansträngning. Hoppas that made sense. :)❤

   Och mer kläder – check! 🙂

 3. Uppfattar dig som driven och säker på dig själv, utan att bli kaxig på ett dåligt sätt. Du vågar stå upp för dina åsikter, värderingar och verkar ha båda fötterna på jorden. Följer dig för att det är en trevlig blandning med bra tips, en del som jag kan använda i mitt egna företag, men också för att jag känner igen mig i dig. Gillar att du är ärlig och visar upp alla sidor

  1. Tack Linda, så otroligt fina ord. Det där låter ju som en helt magisk person och att du ser på mig så – det gör mig verkligen glad och ödmjuk. Tack!! ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

VLOG: 25 loppisar på 5 timmar

En onsdag i Norrland då man åker på loppisrunda i Gideå och klämmer in 25 loppisar på 5 timmar. Det går men det innebär en