Vem ska man skylla på?

Vem ska man skylla på?

Haha! Det funkar ju finfint med moblogging! Synd bara att det tar sån attans tid att skriva ett inlägg från mobilen, speciellt min som inte hade ett enda svenskt ord inlagt i ordlistan när jag fick den.

Jag vet inte vem jag ska skylla dagens shopping på. Kan inte skylla på sambon, han var inte med. Kan inte skylla på tröstshopping då jag har en ganska bra dag. Inte heller var det någon ”måste”-shopping. Hmm.. jag får nog helt enkelt erkänna mitt lagbrott och spendera mig tid i kurran.

Jag är så nöjd med dagens shopping. Varenda plagg jag tog med mig hem var ett sånt där perfekt plagg som jag jagat mig svettig efter men aldrig hittat ett som var riktigt perfans. Bilder kommer, no worries. Men först ska jag dra mitt strå till stacken och diska bort helgens disk.

PS. Jag lyckades med äggen imorse. Jag borde få medalj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Josefin Dahlberg

Stockholmssväng i Coronatider

Tjoflöjt! Efter att jag var i Göteborg förra veckan så åkte jag en sväng till Stockholm. Tänkte att jag skulle ju ändå via hufvudstaden när

En av de bästa egenskaperna

Ikväll sjunger Jonna i Globen. Kan du fatta det?! Det kan inte riktigt jag. Hennes första framträdande som artist och hon gör det i Globen!

Vloggvecka Dag 1: Isbad och mammografi!

Mitt livs första vloggvecka börjar idag! Denna måndag fick också lite sällskap av söndagen eftersom jag igår var ute och isbadade! Det är ju GULD-content