Kom igång med din första onlinekurs!

Vill du sluta byta timmar mot pengar och få mer frihet i din vardag?

Är det här du?

👉🏻 Du är extremt trött på jag-byter-min-tid-mot-pengar-träsket och är nyfiken på att skapa en digital produkt och sälja den om och om igen.

👉🏻 Du vill hjälpa fler (och tjäna mer)! Du lägger lite för mycket tid på att svara på samma frågor om och om igen. Vore det inte rackarns smidigt att bara kunna hjälpa alla samtidigt?⁠ 

👉🏻 Du vill ha mer frihet (det är ju därför du vill driva företag!),  frigöra fler timmar, och skapa dig en friare vardag, på dina egna villkor.

En digital kurs är en skalbar tillgång som du skapar en gång och sedan kan du sälja den om och om (och om) igen
utan att det blir mer jobb för dig!

Varmt välkommen till

Kom igång med din första onlinekurs!

men Linda Hörnfeldt

En minikurs för dig som vill skapa din första onlinekurs! Efteråt kommer du ha ett ramverk och en to-do-lista på vad du behöver göra för att komma igång + en massa inspiration!

saljsida-kursmockup

Under kursen delar jag med mig av:

Hur jag skapade och lanserade min onlineutbildning Social Brand Lab första gången 2019 – och drog in nästan en halv miljon på första lanseringen!

Vad jag skulle gjort annorlunda om jag hade lanserat en ny kurs idag!

Vad är viktigast att tänka på kring innehållet i kursen? Vad ska vara med? Hur mycket räcker? Hur mycket är för mycket?

Teknik – det här behöver du för att enkelt spela in, lägga upp och sälja kursen!

Lansering och sälj – misstagen de flesta gör och genvägarna de flesta missar!

kr 1 595 (ex moms)
  • Tre lektioner - innehåll, produktion och sälj & leverans
  • En timmes inspelad frågestund
  • Workbook att fylla i och behålla
  • Tillgång till repris i 6 månader
Just nu!

Efter den här minikursen kommer du vara redo att.. 

..ta det första steget mot den frihet du längtar efter och den business du förtjänar!

Efter minikursen kommer du vara redo att.. 

..ta det första steget mot den frihet du längtar efter och den business du förtjänar!

Till din hjälp har du the queen of personligt varumärke och sociala medier, med över 15 års erfarenhet i branschen – Linda Hörnfeldt.

Till din hjälp har du the queen of personligt varumärke och sociala medier, med över 15 års erfarenhet i branschen – Linda Hörnfeldt.

Efter mer än 15 år av att bygga mitt eget personliga varumärke, 20 000+ följare, 600+ kurselever och miljoner i omsättning vill jag visa dig de första stegen till att använda din starkaste tillgång – dig själv och kompetens du redan har – för att skapa det liv och den business du längtar efter!

Har du frågor? Här hittar du svaren!

Denna minikurs passar dig som vill effektivisera och skala din business genom att skapa en digital kurs som en affärsmodell i din business! 

Du har obegränsad tillgång till kursen under sex månader efter inköpstillfället.

Som företagare gäller inte Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler d.v.s. du har ingen ångerrätt på våra tjänster och produkter.

Vid köp som privatperson gäller Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, och du har då 14 dagars ångerrätt från den dag du genomförde bokningen/köpet om tjänsten inte har påbörjats och du inte tagit del av den. Om du loggar in på kursportalen för att ta del av kursen har du avsagt dig ångerrätten. Om du inte har loggat in i kursportalen efter köpet har du möjlighet att ångra köpet inom tidsfristen 14 dagar som börjar gälla vid köpet = leveransen.

Min onlineutbildning Social Brand Lab förändrade mitt liv

Sedan 2019 har jag hjälpt hundratals kvinnor bygga personligt varumärke och business i sociala medier genom min branschledande onlineutbildning Social Brand Lab.

Social Brand Lab är sedan fem år tillbaka min primära affärsmodell och har hittills dragit in över fem miljoner till min business.

Det är ett sätt att driva business som har gett mig den frihet, skalbarhet och räckvidd jag så längtade efter, alla de åren jag konsultade och rände runt på möten. Nu kan jag hjälpa fler, tjäna mer och verkligen skapa förändring för mina människor. 

I den här minikursen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs.

Jag hoppas du vill påbörja din resa med mig!

Kram Linda