En Valborg att minnas.

En Valborg att minnas.

Innan det var en skräpig tisdag så var det en alldeles förtjusande måndag, och tillika Valborg. Jag älskar traditionell Valborg, det är något så härligt över att välkomna våren på det sättet.

Jag inledde den soliga vårdagen med att gå till Emelie och få lite blondare hår och en frisyr igen. Sedan sprang jag lite ärenden och åt lunch med Jenny för att sedan följa upp med glass vid Stadshuset och en promenad i solen längs Norr Mälarstrand med Åke.

Han lämnade sedan över mig till Jesper, Sara, Thord och Malin för ett kort parkhäng i Rålis och efter ett kaffepitstop hos Martin följde sedan traditionellt Valborgsfirande på Riddarholmen med den dynamiska kvartetten Jenny, Björn, Kaveh och PA. Barnet i mig var överförtjust över att få se en majbrasa för första gången på många år och höra kören mer eller mindre framgångsrikt skråla ”Vintern rasat”.

Kvällen avslutades med premiär på Debaser Slussens uteservering där vi skrattade och kramades tills det blev lite för stojigt för min mentala hälsonivå så jag drog mig istället hemåt när det närmade sig midnatt.

Synd bara att sådana toppar ska bestraffas med sådana dalar som jag erfarit idag. Men det är väl sådant man får acceptera när man är där jag är just nu. Men det var värt det. För det är sådana här dagar man minns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vinter i oktober

Vi se det snöar! Igår blev det vinter här i Eldsmark! Från ingenstans var det helt plötsligt två decimeter snö och full vinter. Det snöade

Att vara lite som en humla

Jag älskar klyschor. Eller så här – jag älskar när saker och ting faktiskt har en tanke. En betydelse. När det kommer till mina tatueringar

We’re far from the shallow now.

Jag var på bio ikväll och såg ”A Star is Born” med Lady Gaga och Bradley Cooper. Vilken jävla film. Jag älskade den. Och hatade

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!