För mig står min och min bloggs integritet och mina läsares förtroende för mig alltid högst i kurs. Min publik ska alltid kunna lita på att de ämnen och produkter jag exponerar i mina sociala kanaler är sådant jag står för till 100%. 

Om du tycker att din produkt eller tjänst känns relevant för att synas på lalinda.se så är du varmt välkommen att kontakta mig på linda@lalinda.se!

Samarbeten & annonslänkar

Jag är positiv till samarbeten med företag som passar min varumärkesprofil och som ger mervärde till bloggens följare.

Annonsmärkning

Inlägg märkta med ”reklamsamarbete” innebär att jag fått monetär ersättning för det inlägget. Jag skulle aldrig göra reklam för ett företag som jag inte tycker om. Jag reserverar mig alltid rätten att inte samarbeta med företag/produkter som jag inte anser passar in på LaLinda.se eller ger något värde till mina läsare.

Jag märker alltid ut betalda inlägg som ”reklamsamarbete”.

Annonslänkar

Annonslänkar (affiliatelänkar, adlinks) innebär att, om du klickar på en annonslänk och köper något på webbshoppen, då får jag en procent av försäljningen i provision. Detta påverkar inte valet av de produkter jag väljer att lyfta fram.