Action creates clarity.

För att skapa förändring måste du skapa rörelse, göra något du inte gjort förut och kliva utanför din bekvämlighetszon.

Men du behöver inte göra det ensam.
Jag hjälper dig.

Att se människor lyckas när de gör något de brinner för, det är vad som sätter min egen själ i brand. 

Så för att kunna hjälpa så många människor som möjligt designa sitt bästa liv och bejaka sin egen gåva till världen har jag paketerat det bästa jag har att erbjuda. 

För du är värd en vardag som du älskar. Och om jag kan hjälpa dig på vägen är jag tacksam för den möjligheten.

Tillåt mig presentera

La Lindas kursbibliotek

medlemsskap

Kreatörsakademin

Vill du ligga steget före, gå djupare och få konkreta taktiker för att göra din marknadsföring skarpare?

Kreatörsakademin är medlemssajten för dig som är kreatör, marknadsförare eller egenföretagare och vill utveckla dina kunskaper och få inspiration inom allt som rör den kreativa skapandeprocessen i sociala medier.

Från mindset, till koncept och innehållsskapande – och hur det i sin tur driver framgångsrik försäljning i din business. Allt med grunden i relationen till din publik.

Dessutom får du chansen att bli en del av ett community med andra vassa företagare precis som dig själv. Tillsammans tar vi din drömbusiness till nästa nivå!

min signaturkurs!

Social Brand Lab

Öppnar våren 2023!

Social Brand Lab är en onlineutbildning för dig som vill bygga ditt personliga varumärke som kreatör eller egenföretagare. Ett steg-för-steg-program som tar dig igenom processen att bygga ditt varumärke – och därmed din business – i sociala medier.

I utbildningen ingår 8 moduler med tillhörande lektioner och en workbook där du kommer att få lära dig allt på vägen från att hitta ditt varför och din nisch hela vägen till hur du ska konvertera din publik till betalande kunder.

för nybörjare!

Influencer Crash Course

Verktygen och vägledningen du behöver för att bli en professionell influencer

Den här kursen kommer ta dig från att känna dig osäker och förvirrad i din roll som influencer till att känna dig strategisk och fokuserad på din väg framåt. Den kommer ge dig självförtroendet att värdera dig själv och ditt arbete – och därmed kunna få fler och välbetalda samarbeten!

GRATIS WEBINAR

Framtidssäkra din business!

5 steg till ett starkt personligt varumärke i sociala medier