Hallå där!

Det är jag som är Linda

Enreprenör. Utbildare. Föreläsare. Drömmare.
Jag är en småstadstjej som efter halva livet på annan plats nu slagit mig ner på landet utanför min hemstad i Ångermanland med mina pälsbarn.
Besatt av: The Bachelor, småfåglar och bra innehåll. 

Entreprenör. Influencer. Föreläsare. Grundare. Författare. Kärt barn har många namn.

Jag är i alla fall en relativt vuxen person (40) med rötterna i Norrland som efter ett drygt decennium i Stockholm flyttat hem till Örnsköldsvik igen. Här bor jag i ett eternithus från slutet av 1800-talet på landet med min hund Leia och min katt Sixten.

Min stora passion i livet är att hjälpa människor att komma närmare sin entreprenörsdröm. Detta genom att lära dem om verktygen kring personligt varumärkesbyggande och hur man tar platsen som expert och influencer inom sitt område.

Jag är grundare av Influencers of Sweden, Sveriges branschorganisation för social media influencers, och författare av boken “Yrke: Influencer” (Brombergs). Jag driver också två podcasts, “We Are Influencers” och “Vad fan håller jag på med?!” och föreläser frekvent om influencer marketing och personligt varumärke.

Jag älskar internet och alla de magiska människor jag dagligen får ha kontakt med via det. Jag har bloggat sedan 2001, till en början på engelska och sedan 2005 på den här bloggen, jag tror bestämt att man kan kalla mig “bloggveteran”!

När jag inte häckar bakom min dator hittar du mig i skogen med Leia, på ett tåg någonstans på väg till nästa föreläsning eller i soffan under filten sträckkollande på min senaste seriebesatthet.

Jag har synts i bland annat Nyhetsmorgon på TV4, Morgonstudion, Svenska Dagbladet, Göteborgsposten, Veckorevyn, Resumé och Dagens Media. Jag är vinnare av bland annat Matbloggsprisets Hedersutmärkelse (2016) och Årets Marknadsföringsbok Hedersutmärkelse (2018).

Om du vill ösa lite kärlek över mig, jobba med mig eller bara säga hej, maila mig på linda@lalinda.se.

Utmärkelser

Årets Landsbyggare
Finalist, 2019

Årets Marknadsföringsbok Hedersutmärkelse
“Yrke: Influencer”, 2018

Matbloggsprisets Hedersutmärkelse 2016

Nordic Travel Blog Event Special Award 2016