#Livet

Lucia?

Det slog mig precis att det är Lucia idag. Och nej, jag har inte bakat. Sist jag bakade lussekatter var nog 2005. Jag håller mig till muffins. Kan man göra saffransmuffins? Äsch, jag bidrar nog till välfärden och köper mina lussekatter på ICA istället.

Den här helgen kommer till stor del att spenderas framför datorn, arbetandes på ett del olika projekt som jag vill få klart innan jul. Och så ska jag kela med Silver och tvätta. Kanske inte överdrivet spännande men väldigt snällt mot min plånbok. Och den behöver lite kärlek just nu.

Hur firar ni Lucia?


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Jenny
  Saturday, December 13, 2008 at 5:16 pm

  Saffransmuffins är fantastiskt goda! Min f.d. lägenhetskamrat brukade göra såna när jag var lite nedstämd, och klart det gick över med lite saffransmuffins. Rekommenderas verkligen!

 • Reply
  delinda
  Saturday, December 13, 2008 at 9:55 pm

  här blev det saffranskola =) ha en mysig kväll!

 • Reply
  HannahSthlm
  Sunday, December 14, 2008 at 12:23 am

  Åhh..mysigt att gosa med Silver:)! Han var ju bara för söt den lilla busungen:P Jag har skrivit på lite grejer senaste timmarna så ögonen går i kors men jag ska upp tidigt imorgon och mejlar dig så ist;) Gonatt!

 • Reply
  MiaShopping
  Sunday, December 14, 2008 at 5:00 pm

  Jag gjorde faktiskt saffransmuffin idag. De blev jättegoda. Lussekatter är för avancerat för mig. Kram

 • Reply
  Alena
  Sunday, December 14, 2008 at 8:52 pm

  Firade lucia med att bära flyttkartonger och få blåmärken. Fast jag intog faktiskt en lussekatt från ICA Maxi på stående fot måste jag erkänna.

 • Reply
  Lindisen
  Monday, December 15, 2008 at 11:28 pm

  JENNY:
  Det fanns alltså! Recept?

  DELINDA:
  Åh, saffranets vägar äro outgrundliga!

  HANNAHSTHLM:
  Hon är underbar! Du, det här mejlandet är du inte superbra på! 😉

  MIA:
  Åhhh, gottit!

  ALENA:
  Helt rätt, det var du värd!

 • Leave a Reply