1 bebis. 1 bachelorette. Lite smycken och 2 öl.

1 bebis. 1 bachelorette. Lite smycken och 2 öl.

Idag kom sommaren tillbaka till Stockholm så smått. Och jag lyckades faktiskt ta tillvara på en hel massa av soltimmarna. Plötsligt händer det.

Jag inledde onsdagen med frukost med Maria och sötaste Eddan.

Cappucino och leverpastejsmörgås vid Norr Mälarstrand. Himla snajsigt.

Eddan var glad och skrattade mest hela tiden. Speciellt när man killade honom på magen.

Sedan gick vi för en sista provning av Marias bröllopsklänning (hon blir Mrs. Hilarious i augusti). Hon var vacker som en sådär tokljus sommardag och jag och Eddan tittade på färgglada festklänningar och ljuskronor under tiden. Jag lyckades underhålla honom i säkert 20 minuter. Mycket stolt är jag.

Sedan tog vi en promenad längs med Norr Mälarstrand hem till Maria för att gömma brudklänningen långt bak i garderoben så att inte Mr Hilarious skulle hitta den och dra olycka över hela äktenskapsgrejen.

Och sedan åkte jag och jobbade några timmar. Här jobbar jag.

Efter jobbet åkte jag på utförsäljning hos fantastiska Cornelia (här har jag skrivit om henne förut).

Jag älskar hennes smycken och det blev två inköp idag från hennes tidigare kollektioner som ni ska få se senare.

Efter shopping mötte jag upp Jenny och vi promenerade längs Skeppsbron i solen. Hon hade precis sålt sin lägenhet och ska bli sambo och var tokglad. Det var fint tyckte jag.

Framme vid Kungsan satte vi oss en stund och tittade på folk och måsar och statyer.

Sedan åkte vi buss tillbaka till Söder igen för att äta och prata om hennes nya jobb och hon lärde mig om byggnadskonstruktion och jag tyckte det var så galet skönt att prata om något annat än pojkar och depression. Det har blivit mycket sådant ältande på sistone.

En och annan öl drack vi med.

Sedan åkte jag hem och pratade en massa i telefon och tittade på ”The Bachelorette” och drack te och där någonstans är vi nu. Vid läggdags. Sov fint och dröm sött. Gärna om mig.

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Nyårsafton

Jag kände lite i år att jag gjorde nyår på julafton. Du vet, helkvällen som slutade (för vissa) runt fyra på morgonen, innehöll fem flaskor

Har jag inte lyckats?

När jag precis hade dragit igång mitt företag på heltid för snart 10 år sedan hängde jag mycket i Stockholms startupvärld. Lite oklart hur jag

Fabulous co-working

Kollegor. Många företagare tycker att det är en av de jobbigaste bitarna med att vara egen. Att man inte har några alltså. Ensamheten och allt