1 bebis. 1 bachelorette. Lite smycken och 2 öl.

Idag kom sommaren tillbaka till Stockholm så smått. Och jag lyckades faktiskt ta tillvara på en hel massa av soltimmarna. Plötsligt händer det.

Jag inledde onsdagen med frukost med Maria och sötaste Eddan.

Cappucino och leverpastejsmörgås vid Norr Mälarstrand. Himla snajsigt.

Eddan var glad och skrattade mest hela tiden. Speciellt när man killade honom på magen.

Sedan gick vi för en sista provning av Marias bröllopsklänning (hon blir Mrs. Hilarious i augusti). Hon var vacker som en sådär tokljus sommardag och jag och Eddan tittade på färgglada festklänningar och ljuskronor under tiden. Jag lyckades underhålla honom i säkert 20 minuter. Mycket stolt är jag.

Sedan tog vi en promenad längs med Norr Mälarstrand hem till Maria för att gömma brudklänningen långt bak i garderoben så att inte Mr Hilarious skulle hitta den och dra olycka över hela äktenskapsgrejen.

Och sedan åkte jag och jobbade några timmar. Här jobbar jag.

Efter jobbet åkte jag på utförsäljning hos fantastiska Cornelia (här har jag skrivit om henne förut).

Jag älskar hennes smycken och det blev två inköp idag från hennes tidigare kollektioner som ni ska få se senare.

Efter shopping mötte jag upp Jenny och vi promenerade längs Skeppsbron i solen. Hon hade precis sålt sin lägenhet och ska bli sambo och var tokglad. Det var fint tyckte jag.

Framme vid Kungsan satte vi oss en stund och tittade på folk och måsar och statyer.

Sedan åkte vi buss tillbaka till Söder igen för att äta och prata om hennes nya jobb och hon lärde mig om byggnadskonstruktion och jag tyckte det var så galet skönt att prata om något annat än pojkar och depression. Det har blivit mycket sådant ältande på sistone.

En och annan öl drack vi med.

Sedan åkte jag hem och pratade en massa i telefon och tittade på “The Bachelorette” och drack te och där någonstans är vi nu. Vid läggdags. Sov fint och dröm sött. Gärna om mig.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Bokmässan 2018

Tack Bokmässan!

Foto: Madeleine Wejlerud Vilket jädra kalas! Det är måndag och jag är fortfarande helt golvad efter alla intryck, alla otroligt inspirerande samtal och alla lovord

Elfvinggården

En fredag på Elfvinggården

I fredags var jag och hälsade på på Elfvinggården, en alldeles fantastisk liten gård insprängd i ett villaområde i Domsjö utanför Övik. Jag skulle dit

Mål för entreprenören & #lifvet 2020

2020. Ett nytt decennium. Det är stort! Jag vet att det bara är “ännu ett år” men det är något lite magiskt över sådana här