8 bilder från vecka 28

Hallå kompisar!

Hur mår ni i värmen? Jag sitter i uterummet och har öppnat upp alla glasväggar men luften står helt still och jag rinner nog bort snart. Som tur är mina “måsten” väldigt få den här veckan så jag kan bara sitta här och svettas utan att världen går under. Sara är här på besök och idag ska vi workshoppa hur vi vill att vår höst ska se ut!

Men nu tänkte jag att vi skulle kika på hur förra veckan såg ut!

Vecka 28

Silver provade på utomhuslivet för första gången! Jag köpte henne för ganska precis 10 år sedan och hon har hela tiden varit innekatt eftersom vi bott i lägenhet. Nu när vi har flyttat ut på landet så ska jag försöka introducera henne för det här med att vara ute. Hittills är hon inte superimpad.

Vecka 28

Det var redan förra veckan galet varmt och typ 35 grader i uterummet så vi flyttade in i garaget och åt middag där. Det var väldigt svalt och skönt. Tips!

Vecka 28

På fredagen kom Sara på besök och så även dimman så jag gjorde min bästa Jonna Jinton och kutade omkring i dimman och fotade. Jag har lite att lära, det är ett som är säkert.

Vecka 28

På tal om Jonna – på lördagen kom hon och Johan på besök för vi skulle alla på logfest med tema “1968” hos vår gemensamma kompis Emil Källström och hans syster Karin! Jag DÖR för Johans stil, den är magisk!

Vecka 28

Det var så underbart att få hänga med Jonna igen, alldeles för länge sedan sist!

Vecka 28

Egentligen var det fotoförbud på festen (av förklarliga anledningar, what happens at logfesten stays at logfesten så att säga) men jag knäppte av denna fina när Jonna hade kastat peruken och dansen var i full gång. En tokhärlig kväll!

Vecka 28

På söndagen gjorde vi inte många knop men på kvällen gick jag och Sara upp till Gryssjön, som ligger 10 minuters promenad från torpet, och tog ett dopp.

Vecka 28

Det var helt spegelblankt och så fantastiskt vackert. Att myggen höll på ta dö på oss nämner vi helt enkelt inte.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En rumpa.

När jag fyllde 40 fick jag en rumpa. Det är en av de finaste rumpor jag nånsin sett och en av de finaste presenter jag

Midsommarvlog 2019

Vlog: Midsommar på Ulvön

Här kommer även min vlog från midsommarhelgen, hoppas du tycker om den! Glöm inte att gå in och prenumerera på min YouTube-kanal om du inte

Livet går för fort

Känner du ibland att livet springer ifrån dig? Att allt går så jädra fort samtidigt som ingenting händer? Jag är så beslutstrött samtidigt som en