A Fendi baglady. But a baglady.

A Fendi baglady. But a baglady.

Här sitter jag med huvudvärk, försöker nöta in något om copyright och chattar med Mark i New York. Vi snackar lägenheter, stadsdelar och hiskeliga bostadspriser och det pirrar lite i magen, en härlig blandning av förväntan och ren och skär skräck. Nu är det ganska precis fyra månader tills jag sätter mig på planet till New York och ingenting är klart. Jo, jag har hyrt ut min lägenhet här i Stockholm, vilket betyder att just nu har jag ingenstans alls att bo i september. Bra planerat.

Sådär, nu har jag iaf skickat iväg ett gäng mail med bostadsförfrågningar. Bollen är i rullning. Nervigt värre.

2 svar

  1. Jag lovar att det löser sig, även om det kanske känns lite stressigt just nu. Och fasen vad coolt det är att du ska dit! Inte alls avis, inte det minsta faktiskt, nehejdå… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad gör jag för miljön egentligen?

”Det blir nog varmt igen men inte den där härliga värmen vi hade förra veckan!” Jag rycker till av vad meterologen säger under väderleksrapporten. Han

Hönshus

Hönsäventyret börjar nu!

Ända sedan jag flyttade hem till Övik för snart två år sedan har jag velat ha höns. Kanske inte tänkt på det så seriöst då

Höstfin i håret

Jag har klippt mig! Och även fast det bara var typ i maj jag klippte mig sist så känns det som en evighet. Och det