Årets ärkesvin: Kanye West

Priset för årets ärkesvin går odelat till Kanye West, efter hans oerhört pinsamma attackTaylor Swift vid söndagens MTV-gala. Den 19-åriga flickstackarn har precis vunnit sin första VMA och är i chocktillstånd och självklart oerhört lycklig. Då stampar skitstöveln upp, sliter micken ifrån henne och börjar gapa om att Beyonces video, den är faktiskt mycket bättre. Efter att ha proklamerat detta allvetande rycker han på axlarna, ger tillbaka micken till Taylor och hoppar ned från scenen. Taylor står kvar, förödmjukad.

Vidrigt. Hädanefter är Kanye bannlyst hos mig. Sådär uppför man sig inte.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. Kan bara instämma, har i och för sig tyckt Kanye West varit en dryg jäkel länge, men detta var ju långt över gränsen ..

    En eloge till Beyonce däremot som gav Taylor Swift en ny chans på scen. Hon växte i mina ögon efter det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Saradagen

I onsdags firade vi Sara-dagen här på landet! Både jag och mamma heter Sara i andranamn och eftersom ingen av vi barn fyller år på

VIDEO: Min sminkrutin till vardags!

Inlägget innehåller annonslänkar – läs mer i min policy! I den här videon delar jag med mig hur jag sminkar mig till vardags, hur jag

Ett avsked.

När vi passerade Hudiksvall låg snön vit på marken, såhär i början av maj. Lövträden hade börjat slå ut och snön hängde tung över trädkronorna.