Bildregn från slutet av augusti och början av september

Bildregn från slutet av augusti och början av september

Min telefon är full av bilder som det aldrig blir något av. För jag tog kanske bara en bild vid det tillfället eller bilden hör inte ihop med någon speciell händelse som det blir ett blogginlägg av. Och så glöms de bort. Men de var fina stunder allihopa och förtjänar att kommas ihåg och därför tänkte jag helt enkelt samla ihop dem och ge dig ett bildregn från slutet av augusti och början av september.

Foto 2019-08-28 09 13 06

I slutet av augusti vaknade jag upp i Umeå och gick en promenad längs med sjön bakom huset där jag sov. Jag trodde inte då att det skulle bli sista gången jag gick där. Lite ont i hjärtat gör det allt.

190828 - Sisters in Law

Samma dag åkte jag sedan in och mötte upp Zanna på Sisters in Law och tittade på deras magiska studio som ligger mitt i Umeå.

190828 - Sisters in Law

Känns lite ironiskt så här i efterhand att jag gick och frotterade bland brudklänningar men jaja. Tyllkjolarna deras är så rackarns drömmiga, har liksom lust att köpa en bara för att ha när jag skräpar runt hemma.

190828 - Sisters in Law

Kan vi prata om det här med att scrunchies har blivit en grej igen? Jag kan inte riktigt komma ombord på det tåget. Men jag tror i och för sig att en snart-40-årig kvinna kanske inte behöver hoppa på den trenden? Tack för mig.

Untitled

En supertidig morgon hemma i Eldsmark steg dimman ur älven som i en dröm. Vansinnigt vackert var det.

Foto 2019-09-02 10 01 48

Samma älv bjöd på många stunder av bara andningspauser. Det är något med vatten alltså. Gör mig så lugn. Som att alla känslor får plats i närheten av vatten.

Foto 2019-09-04 11 13 55

Det var fortfarande hyfsat varmt så jag satt på verandan och poddade med Alex och drack mitt morgonkaffe.

Foto 2019-09-01 11 18 46

Min rödvinbärsbuske var helt överfull med bär så jag plockade typ en tiondel och gjorde tre flaskor saft.

Untitled

Och en annan dag bjöd Moder Jord på det här magiska.

Foto 2019-09-06 10 56 03

Det blev några svängar i skogen, dock långt ifrån tillräckligt många. Åh vad jag verkligen måste ut och leta reda på fler skogsstigar! Jag älskar vidderna med åkrar här runt huset men fan vad jag saknar att bara ha skogen utanför dörren. En skog jag känner till och igen. Det skaver så mycket att utforska nya skogar. Jag vet inte varför.

Foto 2019-09-06 11 02 35

Försökte mig på att plocka svamp men fick skrikande mess på instagram stories som sa att jag plockade giftiga svampar så jag la ner hela svampgrejen. Jag håller mig till blåbär.

Foto 2019-09-10 22 57 43

Sedan åkte jag till storstan en sväng. Jösses kontrasterna alltså. Jag hade hyrt en lägenhet precis ovanför Victoria på Åsögatan/Götgatan på Söder och det levde ju om där. Hela. Tiden. Höll på bli tokig efter ett par dagar, speciellt som jag blev sjuk mitt i vistelsen. Vojne.

Foto 2019-09-10 17 38 25

Så här såg jag ut en tisdag då jag skulle iväg och fira Klimatklubbens bok (det har du ju redan sett här).

Foto 2019-09-10 18 04 54

Det hade regnat och Karlavägen var alldeles geggig. Men får man tillfälle att gå i en supersymmetrisk allé, då gör man det.

Foto 2019-09-10 19 04 35

Jag och Anna María nyttjade fotobåset på kalaset!

Foto 2019-09-09 12 56 50

Jag passade också på att spela in inte mindre än fem poddavsnitt under Stockholmresan, kommer snart i We Are Influencers!

Foto 2019-09-12 19 01 29

Sista kvällen med mitt Stockholmsgäng åt jag burrata och färskpotatis på Bleck och det var himmelskt gott.

Foto 2019-09-13 13 59 57

Sedan på fredagen så blev det begravning i Solna kyrka. Ledsamt men åh så gullig kyrka.

Foto 2019-09-15 10 36 36

Och så kom jag hem igen och då hade alla min kanadagässkompisar flyttat söderut utan att ens säga hejdå. 😥

Foto 2019-09-16 15 52 23

Men så en måndag fick jag (och Leia) nya kompisar då de här två herrarna från P4 Västernorrland kom på besök och pratade om Världens Barn och min insamling (som jag ska skriva mer om snart!).

190918 - Landsbygdskonferens

Och så vankades det Landsbygdskonferens där bland annat Navid Modiri föreläste om kreativitet.

190920 - Nätverksträff Landsbygsutvecklare

Och i samband med konferensen kom ett gäng landsbygdsutvecklare från hela Sverige (allt från Sörmland till Gällivare) hem till mitt kök på studiebesök! Så himla knäppt, att ha ett studiebesök i sitt kök? Men väldigt stolt och glad över den här förmiddagen då jag berättade min historia och om hur jag jobbar nu – och hur jag hoppas att fler kan tänka om de vill kunna bo och verka i landsbygden!

190920 - Nätverksträff Landsbygsutvecklare

Och sen så stod jag på verandan och vinkade hej då och det var allt för det här inlägget!

👋

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

kommentarer

5 svar

  1. Livet verkar ju ganska trevligt bortom bloggen också. Lite skogsäventyr då o då är faktiskt inte helt fel när jag tänker efter. Själv bor jag på en ö, så skog är bristvara här också.
    Önskar dig en skön höst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Fotografering för Social Brand Lab!

Häng med på hur det gick till när promotionmaterialet för Social Brand Lab blev till – från fotografering till grafisk design.

VLOG: Nu flyttar jag!

Vlog: Nu flyttar jag!

Här kommer nu min första flyttvlog! I den här vloggen får du följa med när jag besiktar mitt nya hus, skriver kontrakt samt packar ur

En regnig söndag vid köksbordet

Finns det något bättre och mysigare än en söndag vid köksbordet men en god vän, en termos kaffe, en helt ny Taylor Swift-platta och varsin

Kom och träffa mig på bokmässan!

Nästa vecka kommer gå ner i historien på min bucket list – jag ska nämligen närvara på Bokmässan i egenskap av FÖRFATTARE! Det är så