Hemligheten för att få visa leg på systemet när man är 34 – så gör du!

Foto 2014-11-28 13 14 45 (1)

Rubriken kunde lika gärna ha hetat ”TACK MAMMA FÖR AWESOMEIGA GENER”. Hon har passerat 55 för ett tag sedan och har fortfarande knappt en rynka som syns på mer än tre decimeters avstånd.

Det börjar nästan bli löjligt det här. Jag är 34 år och 8 månader gammal och fick visa leg på systemet senast förra veckan. Jag är fortfarande inte säker på att det inte är någon slags PR-kupp men låt oss säga, for the sake of the argument, att det inte är så. Jag vill även lägga till att mina kollegor på filmfestivalen, näst intill samtliga under 30, trodde att jag var ”jamen, typ 27”. Visst, det kanske bara vill hålla sig på min good side men jag är rätt snäll för det mesta så jag tror inte det.

Jag har, som vi alla, en hel del osäkerheter kring min kropp, men jag är också rätt duktig på att vara tacksam över de saker som jag tycker att skäggot där uppe lyckades himla bra med. Och en av de sakerna är min hy. Jag har aldrig haft några enorma problem med finnar, jag får gulliga fräknar på sommaren och min hy är liksom ganska slät och rosig fortfarande.

Så – vad är tricket? Jag ger dig de tre tipsen till framgång.

  1. Få en morsa med awesomeiga gener.
  2. Tvätta alltid (alltidalltidalltid) bort sminket på kvällen.
  3. Fuktfuktfukt.
  4. (Bonus pga nr 1 är ju rätt kört att fixa i efterhand) Drick vatten. Massor med vatten. Och rök inte.

Okej, det blev två bonusar. Varsågod för bebishy.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. sen är detta väl lite väl förenklat (och ger tyvärr tjejer med acne mer komplex). För vi gör allt på din lista + tusen grejor till och har ändå acne. jag fattar att du inte menar något med det, men det blir liksom lite hårigt för oss med acne att fuktfuktfukt och rengöring skulle vara det vi missade på och därmed fick acne. Fattar du vad jag menar?

    1. Jag fattar vad du menar och menade absolut inget illa. Jag menade bara att jag var tacksam för att jag fick bra hud (även fast jag har massor av andra komplex), listan skulle mest vara mest lite skojig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Planeringsdag för 2020. Och ett norrsken.

Idag har jag haft besök på hemmakontoret! Jackie, min virtuella assistent, som nu har flyttat från Stockholm till Umeå (hurra!) kom hit imorse och sedan