Instagram: New York i mobilen

Någon sa till mig att New York är lite som en olycklig kärlek. Man får kärlek i små doser men det blir aldrig tillräckligt, man vill alltid ha mer. Den här måndagskvällen saknar jag New York lite extra och passar därför på att visa för er hur min NYC-resa för några veckor sedan såg ut ur mobilen sett.

 

Klockan var jättetidigt när jag kom till Arlanda. Och fortfarande ganska tidigt när jag åkte taxi från Newark in till Manhattan. Fast i annan tidszon då.

 

I New York var det höstsommar och himlen var blå över Chrysler Building som man såg från Tristan's fönster. Han hade “I love New York”-muggar som han egentligen tycker att han är för cool för. Men de gick utmärkt att dricka öl ur.

 

Temperaturen som låg över 25 grader gjorde det löjligt möjligt att picknicka i Central Park. Jag hängde med mina NYC-favoriter Whole Foods, Marc och Tristan så klart.

 

En kväll fick jag dricka frozen margaritas på favoriten Tortilla Flats. Och på Papaya Dog fick jag en komplimang på ett jätteknasigt men roligt vis.

 

Hos Marc Jacobs fick skyltdockorna inte gå någonstans med rädsla för tårna. Och jag skyddade mina med helt nya Converse som blev blöta av höstregnet.

 

Och så jobbade jag några dagar och fick bo på fina Dream Downtown där de hade runda fönster som man kunde sitta i. Och så åt vi middag på Jamaicanska Miss Lily's där de hade skivomslag på väggarna.

 

Och en annan kväll åt vi på härliga Pastis. Och ännu en annan drack vi öl på ett tak i Midtown med den magiska utsikten.

Och sedan åkte jag hem och längtade efter nästa gång jag får återse min olycklige kärlek.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

På besök hos Snickarglädjen

I början av mars, innan Covid-19 kom och vände hela världen upp och ner, åkte jag från Göteborg mot Stockholm och hoppade av i Herrljunga.

Vandring i magiska Linn O’ Dee

Välkommen tillbaka till Skottland! Till magiska tallskogar, porlande, kristallklara vattendrag och en mysig vandring i Linn O’ Dee! Minns ni snubben med äggen från förra