De senaste månaderna har inte mindre än två av mina talangfulla bloggvänner släppt kokböcker. Själv är jag ju helt hjälplös i köket men nivån på dessa är så bra att kanske till och med jag kan lyckas få till något annat än katastrof!

Kokböcker

Först och främst så har ljuvliga Fredrik släppt sin första bok ”Fredriks fika”, samma namn som på hans blogg. Jag var ju på hans releasefest härom veckan som ni kanske minns. Boken är fylld av hemmabakt glädje, sånt där klassiskt fika som man fick av mormor ni vet. Missa inte chokladbollstårtan, drömmer fortfarande våta drömmar om den!

Och så grymma Maria som gjort en vegetarisk frukostbok – ”Made by Marys Gröna Frukost”! Och bilderna får det att vattnas så mycket i munnen på mig att jag typ går åt. Som av en händelse är frukost min bästa måltid och jag har redan hittat några favoriter här i. Om inte annat är den bara snygg att ha på hyllan, galet fina bilder!

Fredriks Fika

Made by Mary

Grattis mina fina vänner till ett grymt stort steg i er bloggbusiness!

PS. Ni har väl inte missat den här fantastiska matlagningsvideon som jag gjorde med Mary för några år sedan? Fantastiskt rolig (och informativ) om jag får säga det själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Halva vecka 21 i 13 bilder

Härom dagen kikade vi ju på första halvan av förra veckan, då jag var i Göteborg och pratade på ”Världens farligaste möte”. Idag tänkte jag

Efter regn kommer solsken

Efter ungefär en vecka då det känts som att hela världen gått i svart-vitt-grått så tittade äntligen solen fram igår. Och som jag behövde den.

Årets Landsbyggare

En fantastisk höstdag för någon vecka sedan åkte jag de åtta milen ner till Höga Kusten-bron för att närvara på Landsbyggaredagen! Landsbyggaredagen är en dag