Lite orgasm gör all skillnad

Lite orgasm gör all skillnad

Fick mitt nya NARS-rouge härom dagen och ville bara meddela att jag älskar det. Det ser inte mycket ut för världen i förpackningen (som är ljuvlig förresten) men när det kommer på kinderna så ser man helt plötsligt jättefräsch ut. Det är så ett perfekt rouge ska vara, det syns inte men gör all skillnad.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Välkommen ut ur buren.

Hej dagboken. Nu kommer det igen. Ett sånt rakt-upp-å-ner-inlägg utan nån lärdom eller kunskap inbakad. Fan vad jag gillar att skriva sådana! Och jag blev

Vad ska man tro på?

Innan sommaren var jag på begravning. Det var min mammas farbror som gått bort efter en längre tids sjukdom så dödsfallet var inte oväntat. Jag

En Norrlandshelg

För ungefär två veckor sedan åkte jag upp till Norrland. Lite så här såg det ut. Anledningen till Norrlandsturen var att jag hade blivit inbjuden