Lite orgasm gör all skillnad

Lite orgasm gör all skillnad

Fick mitt nya NARS-rouge härom dagen och ville bara meddela att jag älskar det. Det ser inte mycket ut för världen i förpackningen (som är ljuvlig förresten) men när det kommer på kinderna så ser man helt plötsligt jättefräsch ut. Det är så ett perfekt rouge ska vara, det syns inte men gör all skillnad.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En höstjacka på torsdagen

Jag har köpt en höstjacka! Jag älskar den. Och Jonas tog så fina bilder på mig i den härom dagen. Därför kände jag att den

Vecka 5

Den senaste veckan har varit megarörig i mitt huvud. Samtidigt som lanseringen har gått som tåget och jag är helt överväldigad av den respons och

Styrelsekonferens

I torsdags och fredags var det dags för styrelsekonferens/kickoff med nya styrelsen i Influencers of Sweden. Vi hade ju, som ni vet, ett extrainsatt årsmöte