Lugn och skön lördag

Lugn och skön lördag

Gårdagskvällen var verkligen hellyckad! Underbart god plockmat (Moppets tortillastubbar är divine!!), gott vin och så mycket skratt att man fick ont i magen! Tyvärr skulle min magkatarr självklart vara ettrig så jag fick lämna festen lite tidigare än väntat och lägga mig och vila. Även fast jag inte känner de här tjejerna så bra så hade jag jätteroligt när de satt och pratade galna tonårsminnen. ”Minns du när du ramlade nedför trappan och nästan bröt nacken??” Tydligen jätteroligt och inte ALLS farligt! Och pojkvännen som blev anklagad för att bara ha vacuum i huvudet. Hans svar? ”Ja, det är väl bättre än ingenting?!” End Scene.

Tack för en underbar kväll tjejer! Här kommer lite bilder:

Idag blir det lugnt och skönt hos Casa Lindisen. Film, god mat och kanske lite godis. Det känns att man varit igång två kvällar i rad. Lindisen behöver sova, hon börjar bli gammal.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Äppelmust på Äpplets dag

Blir det mer höstigt än äppelfest? Gärna i kombination med krispig luft och gula löv så klart, men äpplen i sig är  något som bara

Bokredigeringshelg

Åh hej och hå! Jag skulle göra så mycket den här helgen men har bara suttit precis här vid datorn från morgon till kväll och

Vlogg: Workation i Lofsdalen

Jag tog med mig några vänner, några flaskor bubbel och en massa skidor och åkte till Lofsdalen för att åka skidor, inspireras och dricka sagda