Lugn och skön lördag

Lugn och skön lördag

Gårdagskvällen var verkligen hellyckad! Underbart god plockmat (Moppets tortillastubbar är divine!!), gott vin och så mycket skratt att man fick ont i magen! Tyvärr skulle min magkatarr självklart vara ettrig så jag fick lämna festen lite tidigare än väntat och lägga mig och vila. Även fast jag inte känner de här tjejerna så bra så hade jag jätteroligt när de satt och pratade galna tonårsminnen. ”Minns du när du ramlade nedför trappan och nästan bröt nacken??” Tydligen jätteroligt och inte ALLS farligt! Och pojkvännen som blev anklagad för att bara ha vacuum i huvudet. Hans svar? ”Ja, det är väl bättre än ingenting?!” End Scene.

Tack för en underbar kväll tjejer! Här kommer lite bilder:

Idag blir det lugnt och skönt hos Casa Lindisen. Film, god mat och kanske lite godis. Det känns att man varit igång två kvällar i rad. Lindisen behöver sova, hon börjar bli gammal.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad är ”äkta” egentligen?

Härom dagen blev jag taggad i ett inlägg på Instagram som fantastiska Sara hade skrivit. Sara är någon jag verkligen ser upp till, respekterar och

Skottland – Det blåser på toppen

Efter dryga två dagar i Cairngorms nationalpark i centrala Skottland tog vi sikte söderut, tillbaka mot Edinburgh. På vägen såg vi till att klämma några

Skörda spenat

Innan det blev frost och svinkallt så skördade jag en massa spenat. Vår spenat har verkligen växt som ogräs i år och vi visste knappt

Torsdagsdrama

Alltså, vilken jävla dag. Igår åkte jag hem till Övik eftersom vi idag skulle ta farväl av Annas pappa som gick bort för några veckor