Lugn och skön lördag

Lugn och skön lördag

Gårdagskvällen var verkligen hellyckad! Underbart god plockmat (Moppets tortillastubbar är divine!!), gott vin och så mycket skratt att man fick ont i magen! Tyvärr skulle min magkatarr självklart vara ettrig så jag fick lämna festen lite tidigare än väntat och lägga mig och vila. Även fast jag inte känner de här tjejerna så bra så hade jag jätteroligt när de satt och pratade galna tonårsminnen. ”Minns du när du ramlade nedför trappan och nästan bröt nacken??” Tydligen jätteroligt och inte ALLS farligt! Och pojkvännen som blev anklagad för att bara ha vacuum i huvudet. Hans svar? ”Ja, det är väl bättre än ingenting?!” End Scene.

Tack för en underbar kväll tjejer! Här kommer lite bilder:

Idag blir det lugnt och skönt hos Casa Lindisen. Film, god mat och kanske lite godis. Det känns att man varit igång två kvällar i rad. Lindisen behöver sova, hon börjar bli gammal.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tusen trädgårdar (eller tre) i Övik 2022

Förra helgen gick ”Tusen trädgårdar” av stapeln, ett evenemang som Riksförbundet Svensk Trädgård anordnar vartannat år och som titulerar sig ”Sveriges största trädgårdsvisning”! Då får

En rumpa.

När jag fyllde 40 fick jag en rumpa. Det är en av de finaste rumpor jag nånsin sett och en av de finaste presenter jag

Jag har byggt en odlingshylla!

Jag har byggt något! Med mina egna två händer! Jag har inget växthus (kanske nästa års husinvestering?) så den här tiden på året är det