Min kärlek till Gucci är äntligen ömsesidig!

Min kärlek till Gucci är äntligen ömsesidig!

Efter en kallsvettig timme på Ebay så är jag nu lycklig ägare till två nya handväskor. En liten bling-bling clutch som blir perfekt till Broadway-kvällen och sedan min ögonsten, min stora, underbara, vita Gucci-clutch. Det var kärlek vid första ögonkastet och i en veckas tid har jag vakat över den som en hök! Och jag fick den! För en spottstyver i form av 380 kr! Och ja, den är äkta, vintage. **Lyckan lyser i Lindisens ögon** Sitter här och lyssnar på ”Hakuna Matata” (hur den smög sig in på min spellista vet jag inte) med en fånflin på fejset. Pumba rockar by the way!

Den som sa att man inte blir lycklig av shopping visste inte var han skulle shoppa.

Nu ska jag lägga mig med nya VR och läsa om billiga skosmycken och Ebbas hårspraytest. Bra dag idag med. Förutom att jag börjar bli förkyld. Men det gör inget! 🙂

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

3 siffror att mäta på Instagram

I veckans avsnitt av We Are Influencers blir det personligt. Eller nä, inte egentligen MEN min gäst är en av mina bästa vänner – Sara

Happy friyay!

Hallå go vänner! Idag är det fredag och det har regnat hela dagen så jag har suttit hemma vid skrivbordet, haft back-to-back interna telefonmöten och

Vad är jag mest stolt över från 2018?

I veckan gjorde jag ett inlägg på Instagram där jag berättade om vad jag är mest stolt över från 2018 och ni delade också med er