Min kärlek till Gucci är äntligen ömsesidig!

Min kärlek till Gucci är äntligen ömsesidig!

Efter en kallsvettig timme på Ebay så är jag nu lycklig ägare till två nya handväskor. En liten bling-bling clutch som blir perfekt till Broadway-kvällen och sedan min ögonsten, min stora, underbara, vita Gucci-clutch. Det var kärlek vid första ögonkastet och i en veckas tid har jag vakat över den som en hök! Och jag fick den! För en spottstyver i form av 380 kr! Och ja, den är äkta, vintage. **Lyckan lyser i Lindisens ögon** Sitter här och lyssnar på ”Hakuna Matata” (hur den smög sig in på min spellista vet jag inte) med en fånflin på fejset. Pumba rockar by the way!

Den som sa att man inte blir lycklig av shopping visste inte var han skulle shoppa.

Nu ska jag lägga mig med nya VR och läsa om billiga skosmycken och Ebbas hårspraytest. Bra dag idag med. Förutom att jag börjar bli förkyld. Men det gör inget! 🙂

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Gravid vecka för vecka

Gravid vecka för vecka – Avsnitt 6

Hej helgen och välkommen till min sjätte avsnitt av Gravid vecka för vecka! Det är inte jag som väljer tumnageln för mina avsnitt, det är

Dimma över byn

Man skulle kunna tro att det inte går att vara ledsen med de här omgivningarna. Och nej, när Moder Jord bjuder på dimma och en