Mot Stockholm!

Mot Stockholm!

Det är tisdag och jag sitter på ett tåg mot huvudstaden. Jag hade noggrant bokat en specifik plats, första klass i tyst avdelning, längst bak i vagnen. På så vis får jag sitta så ostört som möjligt med min dator, få gratis frukost pga morgontåg samt åka framlänges och slippa åksjuka. Vattentät plan!

Tills SJ bestämde sig för att vända på tåget. Så nu åker jag baklänges, mår lite illa och fick springa längs med perrongen när jag skulle kliva på eftersom jag duktigt ställt mig på ”rätt” plats där min vagn skulle stanna men som då hamnade längst bak istället för längst fram. Den språngmarschen är ej en värdig morgonjogg kan jag meddela.

Men frukosten ingick i alla fall (ej på bild, gratis pyttemuffins är en annan fördel med första klass.)

Min jobbhöst har precis dragit igång och jag bokade medvetet in den här Stockholmsresan precis i början av terminen för att injicera lite kreativ energi i livet! Jag älskar min plats på landet och att bo i tystnaden men jag behöver det andra också. Det snabba och hetsiga och stora och yviga som storstaden erbjuder.

Jag ser fram emot fyra dagar med bokreleasefester (TRE stycken till antalet!), frukostmingel på Formex, spännande frukostmöten och middagar med vänner. Jag kommer vara bängtrött när jag kommer hem på lördag men det kommer det vara värt. Jag kommer ha den kreativa ryggsäcken full för uttag som räcker hela hösten!

Syns det att jag fyllde på mina ögonfransförlängningar igår? Älskar att vara osminkad och ändå se så jävla glam ut.

4 svar

  1. Hahaha, har varit med om det några gånger. Att behöva springa till rätt vagn. Sedan sitta och flåsa i en halvtimme, haha. Fy, åka baklänges funkar inte. Blir ett konstigt tryck i kroppen. Funkar iof med åksjukepiller. Önskar dig supertrevliga dagar i storstaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

vlogg: vinterfest och ångestattacker

Vi kikar tillbaka på några dagar av vinterlek och vinterfest och i den här bloggen bjuder jag på det här: Vi börjar i Friluftsbyn dit

Jack på Sommarhemmet

Sommarhemmet

När julisommaren precis kickat igång, närmare bestämt den tredje, åkte jag och Maricel ut till Sommarhemmet. Sommarhemmet är en ljuvlig gård från 1922 som drivs