Mot Stockholm!

Det är tisdag och jag sitter på ett tåg mot huvudstaden. Jag hade noggrant bokat en specifik plats, första klass i tyst avdelning, längst bak i vagnen. På så vis får jag sitta så ostört som möjligt med min dator, få gratis frukost pga morgontåg samt åka framlänges och slippa åksjuka. Vattentät plan!

Tills SJ bestämde sig för att vända på tåget. Så nu åker jag baklänges, mår lite illa och fick springa längs med perrongen när jag skulle kliva på eftersom jag duktigt ställt mig på “rätt” plats där min vagn skulle stanna men som då hamnade längst bak istället för längst fram. Den språngmarschen är ej en värdig morgonjogg kan jag meddela.

Men frukosten ingick i alla fall (ej på bild, gratis pyttemuffins är en annan fördel med första klass.)

Min jobbhöst har precis dragit igång och jag bokade medvetet in den här Stockholmsresan precis i början av terminen för att injicera lite kreativ energi i livet! Jag älskar min plats på landet och att bo i tystnaden men jag behöver det andra också. Det snabba och hetsiga och stora och yviga som storstaden erbjuder.

Jag ser fram emot fyra dagar med bokreleasefester (TRE stycken till antalet!), frukostmingel på Formex, spännande frukostmöten och middagar med vänner. Jag kommer vara bängtrött när jag kommer hem på lördag men det kommer det vara värt. Jag kommer ha den kreativa ryggsäcken full för uttag som räcker hela hösten!

Syns det att jag fyllde på mina ögonfransförlängningar igår? Älskar att vara osminkad och ändå se så jävla glam ut.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

  1. Hahaha, har varit med om det några gånger. Att behöva springa till rätt vagn. Sedan sitta och flåsa i en halvtimme, haha. Fy, åka baklänges funkar inte. Blir ett konstigt tryck i kroppen. Funkar iof med åksjukepiller. Önskar dig supertrevliga dagar i storstaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En titt in i mitt nya hus!

TACK för alla hurrarop och grattis på inlägget om att jag köpt hus! Det känns helt sjukt och jag kan fortfarande inte riktigt fatta att

2020 – En årskrönika

Gott nytt år! Det är nyårsafton och här sitter jag med en kopp kaffe och summerar året som gått. Herre vilken röra 2020 har varit.

Jack på Sommarhemmet

Sommarhemmet

När julisommaren precis kickat igång, närmare bestämt den tredje, åkte jag och Maricel ut till Sommarhemmet. Sommarhemmet är en ljuvlig gård från 1922 som drivs