Vattna för fa-an!

Alltså, det här är ju så roligt att jag tror jag dör lite.

Idag när jag kom hem låg ett paket på hallmattan med texten ”Kör för fa-an!” (jag heter inte så, det stod på baksidan). En sån där tokintern grej som jag fick ingraverat i en ring när jag fyllde år. Det visade sig att uttrycket har spridit sig och.. well.. utvecklats lite. Jag skrattade så jag grät när jag öppnade paketet.

Ni förstår, för ett tag sedan sa min vän Hans att han skulle starta en webbshop där han skulle sälja metallskyltar. Sedan skojade vi lite om vilken slags skylt jag skulle behöva, och i och med att jag är helt värdelös på att få mina blommor att överleva mer en en solupp- och nedgång var ju en påminnelse om detta på sin plats.

Och jodå, Hasse och hans SQuareDesign levererade. Numera blir jag dagligen påmind att ”Vattna för fa-an!” på balkongen. Loves it.

Vill du ha en likadan? Den blir din för 89 riksdaler här. Ett kap!

Tack Hans, du tokige fa-an.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Godmorgon nyårsafton!

Årets sista dag är här. Jag har känt mig sjukt stressad den senaste veckan, jag känner mig inte klar med 2017. Jag har inte skrivit

För tjock för att bli gravid?

God söndag! Hur mår du? Jag har larvat omkring i lägenheten hela helgen, jobbat lite, tagit några tupplurar och tittat på alldeles för många avsnitt

Galaklar

Idag går det inte superfort, livet. Jag försöker ta in gårdagen och sover typ hela dagen i världens godaste hotellsäng och äter godis. Ni ska

La Julia 50 år

Idag fyller hon 50 år, kvinnan som egentligen är anledningen att jag är där jag är idag, att jag ens började med webbdesign och började