Vattna för fa-an!

Alltså, det här är ju så roligt att jag tror jag dör lite.

Idag när jag kom hem låg ett paket på hallmattan med texten “Kör för fa-an!” (jag heter inte så, det stod på baksidan). En sån där tokintern grej som jag fick ingraverat i en ring när jag fyllde år. Det visade sig att uttrycket har spridit sig och.. well.. utvecklats lite. Jag skrattade så jag grät när jag öppnade paketet.

Ni förstår, för ett tag sedan sa min vän Hans att han skulle starta en webbshop där han skulle sälja metallskyltar. Sedan skojade vi lite om vilken slags skylt jag skulle behöva, och i och med att jag är helt värdelös på att få mina blommor att överleva mer en en solupp- och nedgång var ju en påminnelse om detta på sin plats.

Och jodå, Hasse och hans SQuareDesign levererade. Numera blir jag dagligen påmind att “Vattna för fa-an!” på balkongen. Loves it.

Vill du ha en likadan? Den blir din för 89 riksdaler här. Ett kap!

Tack Hans, du tokige fa-an.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

ny tatuering och ny vovve! | vlogg

Häng med till Stockholm när jag tatuerar mig, poddar med PT-Fia och besöker Rosendals trädgård med mamma. Men egentligen är det ju bara upptakten för

HCC Popup

Popupbutik i Övik med High Coast Creative

Ett community som tagit emot mig med öppna armar sedan jag flyttade hem till Övik är stadens kreatörer. Konstnärer, fotografer, författare och allt där emellan.

Vlogg: Helgvlogg – vinet smakar gödsel?!

En gammal hederlig helgvlogg där jag och min vän Jenny åker till Umeå, går på spännande möte, äter sjukt god middag, dricker gödselvin och går

Vecka 35-38 | Var tog september vägen?

Jag måste erkänna att det är på skakiga ben jag tar mig an bloggandet igen. Kommer jag ens ihåg hur man gör? Det känns himla