What I did last weekend.

Foto 2020-05-02 17 32 10

Förra helgen var jag bjuden på kalas. Det var AT som fyllde år och då vet man att det blir ett bra kalas, maken till värdinna är inte lätt att hitta. Är lite avundsjuk på den egenskapen, att vara den perfekta värdinnan. Jag är alldeles för dålig på att planera och för virrig för att vara en bra värdinna. Samt, kan inte laga mat.

Man det här skulle ju inte handla om mina brister. Inte just nu iallafall.

Foto 2020-05-02 17 33 32

Jag tog i alla fall på mig min finaste, mest matchande och skönaste outfit, komplett med katthår på benen.

Foto 2020-05-02 17 31 28

Piffade med palm i örat och måne runt halsen och världens skönaste läppstift från Linda Hallberg.

Foto 2020-05-02 17 35 17

Sedan tog jag örti bilder på mig själv medan Jonas gjorde i ordning sig. Seriöst, den killen tar längre tid på sig att komma iväg än mig. And that's saying something.

Foto 2020-05-02 17 24 37

Jag hade fixat present! Så jädra stolt över mig själv för kreativitetsnivån på denna. AT hade i inbjudan skrivit att hon gillade “tjejgrejer” och det tog jag på fullaste allvar.

Så jag köpte en korg och fyllde den med allt tjejigt (rosa) jag kunde hitta. Bubbel, spegel, tamponger, nagellack, rakhyvlar och såpbubblor. Jag spelade på könsrollerna så hårt att det gjorde ont.

Foto 2020-05-02 21 02 57

Ett alldeles ljuvligt gäng hade samlats på Salmo runt ATs och Pers runda bord i deras nyrenoverade vardagsrum/matsal.

Foto 2020-05-02 19 04 32

Det bjöds på grillat (MUMS) som Per kämpat med ute i regnskvittret.

Foto 2020-05-02 20 12 51

Och sedan blev det kaffe, kaka och avec.

Jag drack konjak. Tror aldrig jag smakat konjak förut. Det smakade ungefär som whiskey.

Foto 2020-05-02 20 49 08

Till bordet hade jag Linn! Ingen aning varför hon ser så arg/förvånad/ledsen ut? Jag var en ganska bra bordsdam tycker jag. Plus hon hade någon slags jordgubbslikör i glaset så jag tycker hon ska vara glad?

Foto 2020-05-02 20 49 19

Detta är tydligen enda bilden jag fick på värdparet? Och det är inte de i mitten då utan de på sidorna. AT till vänster och Pers nacke till höger. Man undrar ju om jag bloggat i 20 år när man ser nivån på detta innehållsskapande. Skämmes tamejfan.

Foto 2020-05-02 23 41 57

Sedan skulle vi leka charader (jag ÄGDE för övrigt). Vi skulle skriva våra egna ledtrådar och jag skrev “det våras för Hitler” (en film om jag minns rätt?). “Våras” var tydligen inte helt lätt att gestalta trots att det kämpades bra med lajvanda av spirande blomster.

Foto 2020-05-02 23 00 39

Jag och Han Som Aldrig Kan Skärpa Sig På Bild. Fotografen som inte gillar att bli fotograferad.

Foto 2020-05-02 23 01 08

Men till slut så!

Och sen blev det som det blir ibland när känslorna tar över och allt blir tokigt och man blir nedbäddad och omstoppad och så får man omelett till frukost och en kram och då känns det inte så hemskt längre. Man är ju bara människa.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hur viktigt är det att nischa sig?

Foto: Elin Graf Det här med att nischa sig är ett evigt ämne när det gäller sociala medier och bloggar. Måste man nischa sig och

Landat på landet

Hallå kompisar! Igår var min första “riktiga” måndag i mitt nya hem, i Kvaved där jag ska bo ett tag framöver, tills jag hittar en

VLOG: Jag gjorde det igen! #fail

Förra veckan var jag i Göteborg och rände på Mediedagarna och Bokmässan och red på en häst. Så här såg det ut! Prenumerera på min