Project NYC Tankar

Sista kvällen i New York

Yup. Jag packar. För tillfället är mitt skrivbord belamrat med prylar som är tänkta att de ska få plats i mitt handbagage. Jag tvivlar starkt på att det är fysiskt möjligt. Tyvärr finns det liksom inget alternativ så det är bara att pressa. Våld och vaselin.

Min sista kväll i New York spenderades på B.E.S. tillsammans med Elin och Mark. Så fina, fina vänner de är, de här underbara människorna som jag lärt känna under min tid här i New York. Som bara lyssnar och försöker ge råd i en omöjlig situation. Som klappar lite på mig när jag sitter mitt i restaurangen och snyftar.

Ångesten över att lämna New York är rent ut sagt vidrig. Jag vet att jag ska vidare på fantastiska äventyr och kommer träffa ännu mer härliga människor, men just nu hjälper inte det. Just nu vill jag bara riva flygbiljetten och det där förbannade turistvisumet och stanna här för alltid. För jag är inte färdig. Jag har fortfarande inte varit på Chelsea Market, jag har inte ätit på La Esquina och jag har inte dansat tillräckligt på små, improviserade dansgolv.

Avskedet blev inte som jag hade tänkt mig. Jag fick inte mitt “moment”. Saknaden gnager redan i mig.

Men imorgon bitti går planet västerut. Och imorgon kväll äter jag middag med Seth i San Francisco. Kan det alltså finnas ett liv efter New York? Det återstår att se.


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  frida
  Monday, November 22, 2010 at 4:59 am

  Åh Linda, du kommer säkert få det fantastiskt på resten av din resa. Dock är det helt normalt att känna sig lite ledsen när man åker från nåt man gillar. kram.

  • Reply
   La Linda
   Monday, November 22, 2010 at 11:28 am

   Mmm.. New York-sagan är slut och det är himla trist faktiskt. 🙁

 • Reply
  Katta Kvack
  Monday, November 22, 2010 at 11:32 am

  Kramar en masse!

 • Reply
  Erika
  Tuesday, November 23, 2010 at 8:14 am

  Jag tror du kommer gilla SF nästan lika mycket som NY. Det blåser lite mer, men å andra sidan kan du åka finfina spårvagnar genom stan och promenera på världens krokigaste gata. 🙂 Om du vill göra en avstickare från 1:an i höjd med Santa Barbara rekommenderas ett besök i Los Olivos, maten på restaurang Petros är underbar. Hoppas din road trip blir supermysig! *kram*

  • Reply
   La Linda
   Wednesday, November 24, 2010 at 12:20 pm

   SF är underbart, älskar det so far! Men ja, liiiite väl kallt kan jag tycka, åtminstone när det blåser. Tips noterat. 🙂

  Leave a Reply