Resor

Skidromantiken

Åre Slalom

Jag och Sara har precis spelat in ett avsnitt till hennes podcast Träningsglädje Talks där vi pratade om hur man romantiserar vissa saker i livet. Hur man målar upp en bild av att något ska vara på ett visst sätt och att det inte alltid blir som man har tänkt sig.

Man skulle kunna säga att skidåkning är det för mig. Något jag romantiserat skiten ur i flera, flera år (har inte åkt på ca 15 år) och tänkt mig att det ska bara vara att susa ned för pudriga backar med vinden i håret och allt ska vara ljuvligt. På riktigt så blev det inte riktigt så.

Åre Slalom

Åre Slalom

Jag ser ju rätt nöjd ut och eftersom jag är en obotligt positiv person så skrattade jag mig igenom det hela men AJ så ont jag hade i vader och fötter. Mina fötter har en tendens att domna bort när jag anstränger dem och har fel skor och pjäxor är typ så fel skor som man kan ha. Jag tror de fortfarande inte riktigt har vaknat till liv.

output_1T9C13

Åre Slalom

Efter varje liftåk eller varje liten backe var jag tvungen att sätta mig ner och väcka liv i fötterna igen. Tack GUD att Sara bor här och inte var på egen skidsemester, då hade inte detta direkt varit världens bästa dag för henne. Men de där små stunderna då jag halvsusade nedför barnbackarna och glömde bort ontet, då var romantiken komplett.

Åre Slalom

Åre Slalom

En timme klarade jag, sedan hade vader, tår och lår gett upp. Samt att jag hade trillat när jag skulle hoppa av liften. Det fick räcka för värdigheten. Men jag såg ju cool ut i alla fall.


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lovisa
  Thursday, April 16, 2015 at 8:28 pm

  Hej!
  Jag har en fråga ang plus size kläder och jag vet ju att du är så bra på det eftersom jag har läst din blogg ett litet tag nu.
  Så här kommer min fundering, det är nämligen så att H&M har valt att ta bort plus size avdelningen där jag bor i Gävle pga “platsbrist”. Det känns nästan lite taskigt att dom prioriterar andra kläder framför plus size kläderna, har du något tips på vad man skulle kunna göra för att få H&M att ta tillbaka kläderna eller ska man suga upp det och leva med det? Självklart förstår jag om du inte har något bra svar på frågan men jag tänkte bara dela med mig av denna frustration mellan oss kurviga kvinnor haha 🙂

 • Reply
  Åre - Slalom i Ullådalen - La Linda
  Monday, February 29, 2016 at 7:00 am

  […] runt lunch istället för direkt på morgonen så att jag skulle få en chans att ta revansch på förra årets skidflopp. Jag hade bestämt mig för att återuppleva […]

 • Leave a Reply