Hej och välkommen till en nystart!

I år har jag bloggat i 20 år. TJUGO ÅR! Fattar du? Helt sjukt. Inte riktigt än dock, började på hösten så det blir inte kalas förrän då.

Man skulle kunna säga att det är detta kommande jubileum som gjort att jag kände att det behövdes en uppfräschning av mitt varumärke men så var det inte riktigt. Inte medvetet i alla fall. Men så blev det, som av en slump eller tack vare allas vårt gosiga universum.

Nytt visuellt varumärke

I höstas anlitade jag Maria från Nomade Communications för att göra en re-brand av mitt visuella varumärke. Alltså logga, färger, typsnitt, the whole shabang. För någon som alltid gjort sina egna logotyper och grafik var det här ett rätt stort steg. Lika delar läskigt och åh så skönt.

För att lämna ifrån sig hela sin själ, som ju faktiskt är ens personliga varumärke, och se någon annan tolka det, det är ju en aning läskigt. Och det kan också bli rent ut sagt jobbigt (mest för Maria) när man är så klar med vad man vill ha som jag är. Men fan vad nöjd jag blev i slutändan.

Maria började med en intervju. Hon frågade om min målgrupp, vad jag ville med mitt företag och vilka värderingar jag hade. Och alltså, att se någon annan paketera ens varumärke på det här sättet, det ÄR så lyxigt! Samt – det har hjälpt mig otroligt mycket att se på mig själv just mer som en business och ett varumärke än när jag mest ”slängde ihop” något själv.

Titta bara!

 

Vad tycker du? Känns det som jag??

Bilden av alla bilder

För den här ”nylanseringen” av mitt varumärke ville jag också ha en bild som kunde ÄGA hela varumärket. Som andades både power och landet och drömmar men samtidigt var modern och COOL.

Och vem ringer man då inte in annat än Elin Nerpin? Hon som skapat magi för både Jennie, Anna och Linnea. En jävla stjärna både som fotograf och på Photoshop och som inte fotar så mycket som hon skapar konst.

Så vi tog hennes geni och en massa prylar och släpade upp på Varvsberget i solnedgången i slutet av oktober och det här blev resultatet:

Nej men snälla. Har du någonsin sett något så magiskt? Och alla pälsbarnen fick vara med.

Undrar du hur denna fantastiska bild blev till? Vilken tur, kommer på YouTube nästa vecka! 😉

Så – vad tycker du om renoveringen av både varumärke och sajt? 

Klicka hemskt gärna på hjärtat om du tyckte om det här inlägget. ✨

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

11 svar

 1. WOOOW älskar verkligen allt! Så himla snyggt och genomarbetat. Känns mer som en cool site också, och inte ”bara” en blogg, vilket är perfekt för dig.

  Ett önskemål är att från bloggflödet att det ska finnas så man kan klicka in på kommentarer och så i botten av inlägget också. Fick trycka på rubriken nu. 🙂

  Hoppas bloggpeppen infinner sig nu, för gillar verkligen dina inlägg! 😍

 2. Så snyggt! Och proffsig känsla.
  Färgpaletten känns väldigt du. Lite som om ni dragit färgpipetten över en somrig soluppgång. Och bilden… ja: 💥

 3. Riktigt riktigt snyggt. Är nog den snyggaste hemsida/blogg jag sett.
  Du och dina samarbetspartners har verkligen lyckas få fram dig, som en vidareutveckling av det som var tidigare.
  Bra jobbat där allihopa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Torrflottis

  Jag blir galen på min hårbotten. Den är frisk och glad ungefär tre veckor per år, resten av tiden är den som är trotsig

Sätter upp min Bullet Journal för 2019

Så nöjd med mitt ”2019”-omslag! En av de bästa grejerna med nytt år är att få sätta upp min Bullet Journal för det nya året.