Hej från flyttkaoset!

Hallå kompisar!

Jag ville bara kika in och ge er en snabb update på livet. Egentligen borde jag stå och packa eller skrubba en ugn just nu men jag saknar er så jag piper in här och säger hej!

Så, vad händer just nu?

 • Imorrn går flyttlasset till Övik. Jag har inte packat klart men jag har ändå packat en sisådär tio lådor och det börjar verkligen synas att jag är på väg. Läskigt.
 • Igår hade jag avskedsfest så idag är jag lite bakis. Inte ultimat tillstånd för flyttpackning men oh well lifvet och så vidare.
 • I förrgår åkte jag och Elin till Nyckelviken och tittade på solnedgången, där är bilden ovan ifrån. Det var så jädra mysigt och vi tog så fina bilder. Det var som att Stockholm vinkade sitt vackraste farväl och sa välkommen åter.
 • Många frågar hur det går med bebisfixandet; det ligger lite på is nu pga flytt och mycket jobb. Jag har två prover kvar som jag måste fixa men SEN blir det åka av. Så det är på gång men lite på paus temporärt.
 • Jag ser så otroligt mycket fram emot att börja på en ny kula i Övik. Träffa nya människor, engagera mig lokalt och hitta ett hus där jag kan slå rot. Åh vad jag ser fram emot det.
 • Jag kommer inte sakna personen som spelar bongotrummor i min trappuppgång. Jag kommer inte sakna att bo i lägenhet.

Hoppas du mår bra! Puss så länge!

PS. Medans jag packar och städar och fejar tycker jag du kan lyssna på senaste avsnittet av ”Vad fan håller jag på med?!” där jag och Alex pratar om hur vi håller isär alla våra projekt! 

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

6 svar

   1. Jag önskar att jag hade kunnat. Och glädjer mig för din skull!
    Här var det akut, akut. Det är sjuk bostadsbrist i Alingsås med ca 6-7 års väntetid i den kommunala kön och jag fick tag i en svindyr 1:a handslägenhet (privat), innan jag och barnen stod utan bostad… 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Halva vecka 21 i 13 bilder

Härom dagen kikade vi ju på första halvan av förra veckan, då jag var i Göteborg och pratade på ”Världens farligaste möte”. Idag tänkte jag

En vecka till valet – så röstar jag!

Om knappt en vecka är det val. Och även fast jag ofta känner mig uppgiven och informationstrött så känner jag att jag har ett ansvar

En sorgens vecka.

Det är fredagskväll och jag har precis anlänt till Lindö, Nathalies paradis i Mälaren, där jag ska spendera helgen. Det var en magisk båttur hit