Överfull av energi men helt jävla slut i huvudet

Överfull av energi men helt jävla slut i huvudet

Selfie 210929

Överfull av energi men helt jävla slut i huvudet.

Ungefär så mår jag just nu (och det syns!).

Jag sitter på tåget hem efter fyra dagar i Stockholm. Vi ankommer precis Kramfors och det börjar skymma ute. Det är ungefär en halvtimme kvar innan vi är framme i Övik.

Idag släpper Corona-restriktionerna. Nu får vi ses hur många vi vill, hur trångt vi vill och slicka på varandra hur mycket vi vill. Om vi vill alltså. För mig personligen känns det mest skönt. Men en liten del av mig – den där introverta delen som mest vill sitta hemma och kolla på Grey's Anatomy – den tycker att det känns lite jobbigt. Ska vi ut och leva livet nu igen liksom?

Man kan ju dock säga att det är precis det jag gjort de senaste dagarna (men ej slickat på folk). Jag har alltså varit i Stockholm sedan i söndags. Lämnade hela djurparken i mammas kompetenta händer och tog tåget till storstan för att jobba och socialisera. Och OJ vad jag gjort båda två.

Hela måndagen satt jag i en poddstudio och spelade in fem nya avsnitt av ”We Are Influencers”. Alltså jag älskar verkligen den podden. Man kanske inte kan tro det eftersom den verkligen inte får en kärlek den förtjänar men det gör jag. Att jag får möjligheten att sätta mig ner med människor jag beundrar och tycker är spännande och ha innerliga, reflekterande samtal kring vårt jobb och den branschen vi rör oss i – det är en riktig lyx.

Så det gjorde jag i måndags. Och sen avlöste bara härligheterna varandra. Middagar, vin, jam (!), häng, KRAMAR, spontana möten och en enorm energiboost.

Många har frågat mig – tar inte en sådan här intensiv resa på krafterna? Och JO, det gör det. Jag är helt slut och vill bara sova i en vecka nu.

Men än viktigare – det GER energi. Det ger perspektiv och nya insikter. Det ger enormt med inspiration och nya idéer ploppar ur mig som svampar ur marken.

Igår stängde Amy Porterfields ”Digital Course Academy”, min andra stora lansering för hösten (jag har varit affiliate för henne, vilket betyder att jag promotar hennes kurs – som jag gått och älskar – och får provision på försäljningen). Detta betyder att mina två stora projekt för hösten är avklarade och det är inte ens oktober än. Flera månader att hitta på nya tokiga projekt innan nästa lansering.

Fan vad jag älskar mitt liv.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Det krävs inte så mycket

Det är lördag i början av oktober. Efter vad som känns som en evighet av regn och gråttgråttgrått visar sig solen äntligen och termometern ligger

Vlogg: Stockholmsvecka!

En vecka av äventyr i Stockholm! * Lanseringsplanering * SPA & träning * Middag med Elin & Jackie * Intervju med Karin * AW på