Imorse strax efter fem satt jag i bilen på väg till flygplatsen. På raksträckan precis innan man kommer fram till landningsbanan var jag tvungen att tvärnita, hoppa ur bilen och ta den här bilden. När Moder Natur bjuder på sådana här magiska stunder måste man stanna upp, tacka och ta emot.

Det har varit dåligt med dagboksbloggande från mig på sistone. Jag vet inte vad du tycker (snälla säg!) men jag älskar ju dagboksbloggande. De här glimtarna ur vardagen som man liksom vill komma ihåg och lägga till arkivet. Inte för att de kanske är banbrytande eller förändrar någons liv utan för att de var en härlig stund i mitt. Så håll till godo.

Jag var ju i Stockholm för ett tag sedan och fick då lyxen att ta en kaffe med de här två donnorna, Vanja och Tintin! Det var en underbar timme men bebisgos, bebisprat och heart to heart om sånt där man kanske inte ventilerar i bloggen alla gånger. Gillar den här tjejen så himla mycket – hon är så skarp och varm och god!

Efter den svängen till Stockholm åkte jag hem, tog en selfie framför en jättegul lastbil och skördade loss i trädgården. Vi skördade den största zucchinin i mannaminne tror jag, herrejisses vilken pjäs! Den blev både paj och sallad och två frysta påsar som får komma upp och bli del av nån gryta i höst.

Förra veckan bar det av söderöver igen, jag skulle nämligen till Jönköping för att föreläsa på en webbyrå för deras kunder. De har sitt kontor i en gammal biograf, så maffigt!

Det är alltid lite lurigt att veta på vilken nivå man ska lägga sina föreläsningar när det är så blandad publik, speciellt nu när man märker att företagen börjar få kläm på ett och annat i branschen. Men jag tror jag täckte in det mesta, kunden var i alla fall nöjd! 🙂

Vid bytet i Stockholm fick jag en timme över och då satt Johanna och Zanna som av en händelse och fikade just där! Så vi bytte tankar om prissättning, säljstrategier och bara peppig energi med varandra. Så bra!

Efter Jönköping åkte jag ju direkt upp till fjällen med mamma och morbror Roger och det kan du läsa mer om här!

Och så har jag poddat med Alex ett par gånger (du lyssnar väl?). Fattar inte att vi faktiskt lyckats hålla oss till vårt schema och vår plan, haha! Fantastiskt! Fast det är ju inte så svårt att hålla sig till en plan bara man gör planen. Det är ju att lägga tid på att planera, det är där skon brukar klämma.

Och nu börjar det bli riktigt mörkt på kvällarna. Redan runt sju går solen ner och efter åtta är det kolsvart. Pannlampa måste införskaffas. Men mysfaktorn är tokhög.

Vad har du hittat på sen sist?

8 svar

  1. Älskar dagboksbloggande!
    Själv har jag börjat åka buss till mitt jobb istället för att ta bilen. Som uppvuxen på landet har jag i barndomen åkt med än lovligt med buss, så det är med blandade känslor jag hör det igen. Tja, det är väl ungefär det som hänt sen sist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej från flyttkaoset!

Hallå kompisar! Jag ville bara kika in och ge er en snabb update på livet. Egentligen borde jag stå och packa eller skrubba en ugn

75. Om att arbeta utifrån sin värdegrund med Johanna Nilsson

Johanna Nilsson har alltid varit intresserad av rättvisefrågor och värderingar som dessa är basen i hela hennes entreprenörskap. Idag är hon en ledande röst kring hållbart mode genomsitt varumärke Slow Fashion och kallar sig själv opinionsbil…

Hur fungerar passiv inkomst i mitt företag?

Hur byggde jag upp min business till att gå från konsultande till att driva en förening till att nu jobba främst med onlinekurser? Vad är passiv inkomst och vilket är det bästa sättet (hint: onlinekurser!)?