Vill du ha fler följare på Instagram? Gör det här!

Vill du ha fler följare på Instagram? Gör det här!

Första intrycket betyder allt, speciellt på Instagram. Och då syftar jag inte på färgval, filter eller enhetligt vita bakgrunder. Nej, jag syftar på tydligheten i ditt budskap och varför någon ska klicka på ”följ” på ditt konto.

Är det tydligt varför någon ska följa dig? Om inte – hur löser du det?

Alltför många fokuserar så mycket på sina inlägg att de missar vikten av en tydlig Instagram-bio och en bild som sticker ut. Det är DEN som fixar nya följare. I den här videon får du lära dig de fyra delarna du måste ha koll på för att få en säljande Instagramprofil!

Ladda ner guiden med checklistan här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Nyårsafton

Jag kände lite i år att jag gjorde nyår på julafton. Du vet, helkvällen som slutade (för vissa) runt fyra på morgonen, innehöll fem flaskor

Skönhetsfavoriter i mars

Inlägget innehåller annonslänkar (läs mer i min reklampolicy) Glad tisdag mina vänner, idag tänkte jag att vi skulle kika på mina skönhetsfavoriter i mars!  Haha,

Vecka 35-38 | Var tog september vägen?

Jag måste erkänna att det är på skakiga ben jag tar mig an bloggandet igen. Kommer jag ens ihåg hur man gör? Det känns himla

86. Sökmotoroptimering och styrkan i bloggen med Jennifer Sandström

I det här avsnittet tar jag ett snack med SEO-drottningen Jennifer Sandström. Vi pratar om bloggen och vad som krävs för att den ska bli framgångsrik. Jennifer berättar också vad du ska tänka på när du vill sökmotoroptimera din blogg, hur viktigt det ä…

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!