2010 är här

Årets första blogginlägg. Det är nästan så att man känner lite press.

Ganska precis hemkommen från nyårsfirande hos Jessica och Hasse, lugnt och gemytligt och mysigt blev det med supergod mat och finfina drinka av bartendern Hans.

Och som vanligt på nyårsnatten blir jag lite lagomt fundersam och har en tendens att fladdra iväg i tankegångarna. Nyårsafton är en känsloladdad kväll. Jag har alltid tyckt att kvällen är lite magisk. Den står på något sätt för en omstart. För nya möjligheter och chanser. För att lämna det gamla bakom sig och börja på en ny kula. Och så har jag ju en del personliga anknytningar till kvällen. Sådana som är svåra att skaka av sig trots att det är så länge sedan.

Jag hoppas att 2010 kan bli mitt år. Året då jag vågar. Då jag vinner. Då jag når fram, tar mig förbi barriärerna och vinner mot mig själv och mina egna demoner. Först och främst. Sedan är det ju bara resten av världen som är kvar att erövra.

Gott nytt år ni fina där ute!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Skottland – Det blåser på toppen

Efter dryga två dagar i Cairngorms nationalpark i centrala Skottland tog vi sikte söderut, tillbaka mot Edinburgh. På vägen såg vi till att klämma några

Ruckelrunda

Sara blev rastlös. ”Jag vill ut och köra bil!”. Jag hade sett ett hus i Sörgissjö som precis kommit upp på Hemnet och tänkte att

Ett bucket list moment

I torsdags checkade jag av något på min bucket list som funnits där i en sisådär 10 år. Jag hängde med, och intervjuade, den ursprungliga

Årets marknadsföringsbok!

Hejhej och glad måndag kompisar! Förra måndagen vid den här tiden var jag i Stockholm på blixtvisit och tog emot pris! Min bok ”Yrke: Influencer