Årets första blogginlägg. Det är nästan så att man känner lite press.

Ganska precis hemkommen från nyårsfirande hos Jessica och Hasse, lugnt och gemytligt och mysigt blev det med supergod mat och finfina drinka av bartendern Hans.

Och som vanligt på nyårsnatten blir jag lite lagomt fundersam och har en tendens att fladdra iväg i tankegångarna. Nyårsafton är en känsloladdad kväll. Jag har alltid tyckt att kvällen är lite magisk. Den står på något sätt för en omstart. För nya möjligheter och chanser. För att lämna det gamla bakom sig och börja på en ny kula. Och så har jag ju en del personliga anknytningar till kvällen. Sådana som är svåra att skaka av sig trots att det är så länge sedan.

Jag hoppas att 2010 kan bli mitt år. Året då jag vågar. Då jag vinner. Då jag når fram, tar mig förbi barriärerna och vinner mot mig själv och mina egna demoner. Först och främst. Sedan är det ju bara resten av världen som är kvar att erövra.

Gott nytt år ni fina där ute!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En regnig söndag vid köksbordet

Finns det något bättre och mysigare än en söndag vid köksbordet men en god vän, en termos kaffe, en helt ny Taylor Swift-platta och varsin

Offcoff föreläsning

Nu kickar vi igång föreläsningshösten!

Kaftan – Carin Wester för Åhlens / Byxor – Second hand / Skor – River Island Igår kickade jag igång höstens föreläsningsturné (en hel drös

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!