Och plötsligt gillade jag min hall igen

Ni vet när man blir så trött på något att man bara, en onsdagskväll, bestämmer sig för att, nej du är det fan nog? Det hände mig och min hall ganska nyligen.

En nagel i ögat, det är vad min hall varit lite för länge rent inredningsmässigt. Min hall är sådär lång-smal, som en korridor och jag har haft en enorm New York-tavla i den de senaste 7 åren. Men tavlan var som sagt enorm och mörk och började kännas lite väl mycket landsting så jag rev ner den.

Istället så ställde jag dit sekretären som jag målade blå i våras och vände på hela hallen så att balansen skiftade och helt plötsligt var det mysigt och härligt i min hall igen!

Den lilla smyckesskålen har jag beställt från Lagerhaus och boken fick jag av en bloggläsare för en mindre evighet sedan.

Torkade hortensior, sådana måste jag skaffa mig fler av denna höst!

Tips – häng upp fina tidningar på trådgalgar och få en spännande ny tavla!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

9 svar

  1. Åh men så himla fint! Och hortensian!!! WOW! Så vacker. Förresten, du borde faktiskt ta chansen att delta i Monthly Makers tema denna månad – det här inlägget tycker jag kan räknas som ett bidrag helt klart. Kika in hos Emilia och länka in dig vetja! 😉

  2. Åh vad kul att du är med i Monthly Makers och vad bra hallen blev! Jag har exakt samma problem, en lång korridor utan garderober där kläderna hänger som ett halvt tält ut från galgarna på väggen och fullkomligt suger åt sig katthår. Blir galen! Vi har också brutit upp med en liten mörkgrön byrå som gjorde alltsammans aaningens bättre, men inspireras verkligen vidare av dina stilleben. Att sätta dit en lampa och lite dekor och göra det till ett rum i sig – inte bara en passageväg. Mysigt!

    1. Tack! Jag har inte ansett mig så pysslig men jag kanske får börja spana in utmaningarna lite oftare. Det är ju KUL bara man hittar sin nivå. Och jag VET, har haft problem med hallen i de 10 år jag bott här snart. Men just att bona in sig tror jag är bra! Och JA, vet allt om katthår. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En söndag då jag stöpte ljus i Brynge

När mamma fyllde år för några veckor fick hon, i present av mig och Anna, en eftermiddag då vi tillsammans skulle åka iväg och stöpa

We Are Influencers är tillbaka!

Snart sex år sedan är det nu sedan jag släppte det allra första avsnittet av We Are Influencers (då under namnet “Bloggbusiness”), den 22 januari

Off to Scotland!

Det är en svintidig tisdagsmorgon och jag sitter på Arlanda och väntar på flyget till Edinburgh med familjen. Vi åkte nattåg hit från Övik (alltså

Vlog Kvaved

Vlog: Min vardag i Kvaved

Nu har jag bott i Övik och Kvaved i sisådär fem månader och ändå bara vloggat när jag varit iväg på äventyr. Men nu är