Videohjälpen imorgon tisdag!

Videohjälpen imorgon tisdag!

Hej hej hallå! Det är december och det betyder att det åter igen är dags för Videohjälpen! Videohjälpen är alltså ett välgörenhetsprojekt som drivs och arrangeras av United Screens och Kulturhuset Stadsteatern, till förmån för Musikhjälpen. Hela spektaklet streamas live (här) dygnet runt den 4-10 december, alltså veckan innan Musikhjälpen äger rum.

Förra året var jag med tillsammans med Anna och vi gjorde armhävningar och pratade om träning. I år kör jag superlive alldeles själv och jag kommer prata om hur man jobbar som influencer och sånt där ni vet.

Och det är dags redan imorgon, den 5:e december mellan 12-13! Det vore asroligt om ni tittade och ställde frågor! Fråga om vad som helst, jag svarar på allt! Typ. 

– Var? Sändningarna kommer du kunna följa på Youtube i kanalen Videohjälpen. Jag sänder 5/12 kl 12.00-13.00!

– Hur? Här hittar du bössan för insamlingen till Musikhjälpen.

– Vad? Influencerjobbet och allmänna dumheter om mig! Ställ din fråga i kommentarsfältet!

Kom och häng!

4 svar

  1. Så bra att det ligger mitt i lunchen så att fler kan lyssna <3 Är det detta som ligger offline på din kanal? Såg att du hade lagt upp en video där igår men när jag försökte se den så var det offline.

    1. Ja, jag tänkte det! Hoppas du kunde kika! Ja, jag tror att det kanske blev det, det var en tidsinställd livesändning. Men sen vette 17 om den faktiskt gick live!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Lilla gumman att jag borde vara tacksam

”Jag är en tönt!” skriker Molly i mikrofonen och fnissar. ”Vem vill inte gå ut på en scen i 90 minuter och låtsas vara Beyonce?”

101. Om att skifta fokus med Sophia Anderberg

Sophia Anderberg, som i år fick utmärkelsen Årets inspiratörsmama, började sin influencerresa med ett viktnedgångskonto på Instagram. En dag fick hon nog och sökte hjälp för sitt förhållande till mat och kropp. Därmed gjorde hon en helomvändning även s…

Mitt första norrsken!

Igår kväll lyckades jag för första gången fånga norrsken på bild! Hurra!  Det var tack vare Jackie som skickade ett meddelande där hon skrev ”det

När blir man som influencer en sellout?

”Sellout” är ett ord som slängs runt rätt frikostigt när det kommer till influencers. Många stora profiler får höra att de är ”sellouts” på vartannat