Videohjälpen imorgon tisdag!

Hej hej hallå! Det är december och det betyder att det åter igen är dags för Videohjälpen! Videohjälpen är alltså ett välgörenhetsprojekt som drivs och arrangeras av United Screens och Kulturhuset Stadsteatern, till förmån för Musikhjälpen. Hela spektaklet streamas live (här) dygnet runt den 4-10 december, alltså veckan innan Musikhjälpen äger rum.

Förra året var jag med tillsammans med Anna och vi gjorde armhävningar och pratade om träning. I år kör jag superlive alldeles själv och jag kommer prata om hur man jobbar som influencer och sånt där ni vet.

Och det är dags redan imorgon, den 5:e december mellan 12-13! Det vore asroligt om ni tittade och ställde frågor! Fråga om vad som helst, jag svarar på allt! Typ. 

– Var? Sändningarna kommer du kunna följa på Youtube i kanalen Videohjälpen. Jag sänder 5/12 kl 12.00-13.00!

– Hur? Här hittar du bössan för insamlingen till Musikhjälpen.

– Vad? Influencerjobbet och allmänna dumheter om mig! Ställ din fråga i kommentarsfältet!

Kom och häng!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

  1. Så bra att det ligger mitt i lunchen så att fler kan lyssna <3 Är det detta som ligger offline på din kanal? Såg att du hade lagt upp en video där igår men när jag försökte se den så var det offline.

    1. Ja, jag tänkte det! Hoppas du kunde kika! Ja, jag tror att det kanske blev det, det var en tidsinställd livesändning. Men sen vette 17 om den faktiskt gick live!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Instagram – vad är det som händer?

Den senaste månaden har frustrationen kring Instagram växt. I vårt flöde möts vi, istället för senaste nytt, av bilder som är flera dagar gamla, samtidigt

Förra onsdagen.

Förra onsdagen hoppade jag på ett supersnabbt tåg söderut. Jag hoppade av i Linköping där de har en gul och fin stationsbyggnad och en ljusren

En jul i Övik

Hallå vänner!  Hur mår ni? Hur har er jul varit? Min har varit mysig och sockerchockig, som sig bör. Jag har nästan glömt bort bloggeriet