Hur vågar man följa sina drömmar?

Jag fick ett mail med frågan “Jag undrar bara vad har du säga till någon som är rädd att följa sina drömmar?”. Och jag hade en del att säga.

Så jag spelade lite spontant in en video igår med ett litet peptalk till dig som vill få en liten jävlaranamma-boost denna måndag!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

6 svar

  1. Alltså jag är inte rädd att följa mina drömmar pga de andra där ute, alltså vad de tycker eller bedömer utan mer om ekonomin, eftersom om jag inte kan sälja nånting eller tillräckligt så får jag inte pengar till mat och hyran och tja, då är det kört. Och eftersom jag har typ misslyckats hela mitt liv med allting är det svårt att tro att det verkligen kan gå (även om jag har jobbat mycket hårt och långt för allt jag har nått i livet, vilket är dock inte mycket). Förstår du vad jag menar? Jag har typ antingen misslyckats eller slitit så mycket med nånting (studier t.ex., jobbansökningar, privatliv) att jag kan inte tro tillräckligt på mig själv att det kan gå då jag vet av erfarenhet att jag måste stoppa in so much hard work för att nå bara hälften av det vad andra nås med eller var jag vill nå eller så går det åt pipan (och inte pga mig utan pga konstiga omständigheter jag har aldrig kontroll). och sen är allt sparande borta och jag hamnar i åldersfattigdom. Det är min rädsla, inte vad de andra tycker. Men tack för peppen! Ha en bra måndag!

      1. Ja, och det ju så svårt ibland. Man kanske måste slappa av och var INTE realistiskt ett tag för att når drömmar…jag är bara så himla pragmatisk och det håller mig oxo tillbaks….

  2. Tack Linda för ditt pepptalk! Behövde verkligen det nu efter en tid av en massa press från omgivningen som har orsakat en del stress i mig själv. Nu vet jag hur jag ska ta mig vidare. Ta hand om dig!/Jeanette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ett stort beslut med hopp om fotfäste

Vi kämpar alla med samma demoner, med samma känslor av otillräcklighet och osäkerhet. Vi vill alla älska, bli älskade, känna oss behövda och fylla ett

Vlog: Road trip, hundpussar och skrivtips!

I den här vloggen får du hänga med på bland annat det här: VALBORG och brasa med familjen Flora Wiström föreläser och sedan vandaliserar vi

Guldtuben 2018 + vlogg!

I lördags var jag Felicia Bergströms (tack gullet!) gäst på Guldtuben som gick av stapeln på Annexet. Det var ett riktigt välordnat kalas och jag kände