Hur vågar man följa sina drömmar?

Hur vågar man följa sina drömmar?

Jag fick ett mail med frågan ”Jag undrar bara vad har du säga till någon som är rädd att följa sina drömmar?”. Och jag hade en del att säga.

Så jag spelade lite spontant in en video igår med ett litet peptalk till dig som vill få en liten jävlaranamma-boost denna måndag!

6 svar

  1. Alltså jag är inte rädd att följa mina drömmar pga de andra där ute, alltså vad de tycker eller bedömer utan mer om ekonomin, eftersom om jag inte kan sälja nånting eller tillräckligt så får jag inte pengar till mat och hyran och tja, då är det kört. Och eftersom jag har typ misslyckats hela mitt liv med allting är det svårt att tro att det verkligen kan gå (även om jag har jobbat mycket hårt och långt för allt jag har nått i livet, vilket är dock inte mycket). Förstår du vad jag menar? Jag har typ antingen misslyckats eller slitit så mycket med nånting (studier t.ex., jobbansökningar, privatliv) att jag kan inte tro tillräckligt på mig själv att det kan gå då jag vet av erfarenhet att jag måste stoppa in so much hard work för att nå bara hälften av det vad andra nås med eller var jag vill nå eller så går det åt pipan (och inte pga mig utan pga konstiga omständigheter jag har aldrig kontroll). och sen är allt sparande borta och jag hamnar i åldersfattigdom. Det är min rädsla, inte vad de andra tycker. Men tack för peppen! Ha en bra måndag!

      1. Ja, och det ju så svårt ibland. Man kanske måste slappa av och var INTE realistiskt ett tag för att når drömmar…jag är bara så himla pragmatisk och det håller mig oxo tillbaks….

  2. Tack Linda för ditt pepptalk! Behövde verkligen det nu efter en tid av en massa press från omgivningen som har orsakat en del stress i mig själv. Nu vet jag hur jag ska ta mig vidare. Ta hand om dig!/Jeanette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Be inte om ursäkt för att du säljer

”Du skickar ALDELES för många mejl! Det känns spammigt och oseriöst! Det är för mycket! Jag VAR intresserad men känner nu att det nog inte

Jag måste flytta

Som hösten är nu, det är min absolut bästa årstid. Soliga dagar, mellan 5-10 grader varmt och krispiga löv som sticker i ögonen med sina

Att gå från ett blankt papper

Detta inlägg är en del av ett reklamsamarbete med Blank Page Jag ligger på rygg i sängen med datorn på magen. Katten snarkar bredvid och