Vad fan håller jag på med?! #26 – Temperament och tips!

Vad fan håller jag på med?! #26 – Temperament och tips!

Det här med att hålla en podd om entreprenörskap vid liv på sommaren kan ju tänkas vara en utmaning men av någon underlig (inte så underlig då jag jobbar mer eller mindre varje dag) anledning får jag och Alex det att funka bättre än vanligt! Kanske för att vi inte har några möten eller kollegor eller annat löst folk som stör oss. 😛

Jag sitter på landet och Alex sitter i bilen. Det regnar hos mig och är strålande sol hos henne. Och så berättar hon något som får mig att gå igång rejält. Jag blir Mama Bear och ingen muckar med mina björnbebisar (medlemmar).

Men så blir allt så mycket bättre när Alex sommartipsar lite!

Ni lyssnar väl? 🙂

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Photoshoot i fårhagen

Du får inte missa den här videon, jag har nog aldrig haft roligare när jag klippt! Den visar vad som kan hända om man kombinerar

Julvideo

Fyra dagar av jul, fyllda med mys, fina vänner, julklappar och ett stycke grankapning. Allt förpackat i en fin liten video med snöre runt! Prenumerera