Vad fan håller jag på med?! #26 – Temperament och tips!

Det här med att hålla en podd om entreprenörskap vid liv på sommaren kan ju tänkas vara en utmaning men av någon underlig (inte så underlig då jag jobbar mer eller mindre varje dag) anledning får jag och Alex det att funka bättre än vanligt! Kanske för att vi inte har några möten eller kollegor eller annat löst folk som stör oss. 😛

Jag sitter på landet och Alex sitter i bilen. Det regnar hos mig och är strålande sol hos henne. Och så berättar hon något som får mig att gå igång rejält. Jag blir Mama Bear och ingen muckar med mina björnbebisar (medlemmar).

Men så blir allt så mycket bättre när Alex sommartipsar lite!

Ni lyssnar väl? 🙂

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tuppslakt

Maja. Tuppen som blev en Maja eftersom jag döpte kycklingarna innan jag visste könet på dem. Skojade om att vi inte var så fast i

En söndagskväll i bastun på ön.

För sisådär fem-sex veckor sedan, då sommaren kippade efter andan och var på väg att förlora slaget mot hösten, då hoppade jag och Jonas i

En sorgens vecka.

Det är fredagskväll och jag har precis anlänt till Lindö, Nathalies paradis i Mälaren, där jag ska spendera helgen. Det var en magisk båttur hit

En annorlunda jul

Inget är som vanligt i år men jul blev det ju ändå! Och även fast jag skulle spendera den i stort sett helt själv så