Alkohol för en hel livstid!

Alkohol för en hel livstid!

Snott från Majas blogg:

”Nej jag tycker inte du e dum, du har bara otur när du tänker.” Hehe.. lolit..

C♥ fick gå två vändor till bilen för att få in allt han hade köpt på sin lilla blixtvisit till Tyskland. Fyndet bestod bl.a. av 12 liter Tullamore whiskey, 10 flak öl (en jävla massa öl m.a.o) och så hade gullebarnet köpt 12 flaskor rödtjut till lilla mej! 6 flaskor JP Chenet för 100:-!! Bör ej drickas på en och samma gång.

Slocknade på soffan framför OC när C♥ kommit hem. Den här dagen har jag gått som i dvala, så det blir en tidig kväll ikväll. Blir nog till att krypa ned i sängen med älsklingen min och somna framför ”Fredsmäklaren”. Mycket bra plan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

FEM SÄTT ATT ANVÄNDA HÖJDPUNKTER I INSTAGRAM STORIES

5 sätt att använda featured instagram stories

Har du sett de där runda ikonerna överst på folks Instagramprofiler? Där det står höjdpunkter? För sisådär ett år sedan dök möjligheten upp att ”nåla

Rivningvlog!

Det är SÅ kul att se hur pepp ni är på min renovering och TACK för alla tips och tankar kring hur jag ska gå

Tatuering styvmorsviol

Styvmorsviol

Foto: Jacqueline Wester Minns du att jag var och tatuerade mig för sisådär en månad sedan? Jag har ju helt glömt bort att visa upp