Vissa är ena riktiga jävlar på att snacka men det kommer till kritan så fegar de ur och springer så långt de bara kan komma med svansen mellan benen. Mycket snack och ingen verkstad.

S.W.A.T. rullar på teven och jag försöker desperat koncentrera mig på bloggandet men det går sådär. Uppmärksamheten dras mellan pang-pang på teven, Lisas flabbande i soffan bredvid mig och en minst sagt intressant konversation på msn.

I eftermiddag har jag och Lisa suttit nere på Rådhuset i solen och ätit äkta amerikansk brunch. Äggröra, bacon, hamburgare, pizza och pannkakor med grädde. 69:- för all-you-can-eat buffé, och tro mig, vi utnyttjade den, vi satt nog där och surrade och tuggade i över två timmar! Det var över 20 grader ute och solen låg på, helt underbart så här sent i september!

Kvällen har spenderats framför teven med Da Vinci Koden, en riktigt bra film som jag nog måste se några gånger om jag verkligen ska fatta den. Näe, jag har inte läst boken och näe, jag hade inga undertexter. Latin kan jag inte så bra, inte franska heller för den delen, vilket försvårade förståelsen något.

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Bakom kulisserna på fotoutflykt!

För några veckor sedan var Rania på besök och vi spenderade en dag full med fotoäventyr, en föreläsning i stan och sedan ölprovning på kvällen.

Linda

Producera eller reagera

Foto: Jacqueline Wester Hej vänner! Hur mår ni idag? Hörrni, jag har tänkt på en sak. Eller, jag har tänkt på rätt många saker, det