Lilarandig torsdagskväll

Lilarandig torsdagskväll

Intressant ändå hur vi har kommit så långt i utvecklingen men ändå blir de bästa selfiesarna med inbyggda datorkameran typ.

Tänkte bara ge er en superliveuppdatering av mitt liv. Jag har hört att det är det senaste.

Det är torsdagskväll, klockan är snart åtta och jag har suttit med kvitton upp till armbågarna hela dagen och försökt få ordning på vår bokföring. Jag tror att det gick bra men vi får se om jag får bannor av Maria (min bokföringstjej) imorgon. Det saknas tydligen några kvitton från i februari. Hur i hela friden är det meningen att man ska kunna lokalisera kvitton från i februari?! Ligger de inte bland de andra kvittona i bokföringskuvertet så kan vi nog se oss om efter dem i stjärnorna. Eller höstacken. Ungefär så troligt är det att jag jagar reda på de små papperslapparna. NÄR ska vi anamma digitaliseringen fullt ut och få alla kvitton till mailen? Snart pliiiiizzz.

Så här ser det förresten allt som oftast ut när jag sitter vid mitt skrivbord. Med mina skrytdiplom i bakgrunden pga varför inte. Jag är dock inte alltid så här smilfinkig. Det är just for you. *pusselipuss*

Jag slängde ju i en lila toning i mitt hår förra söndagen och nu är den nästan urtvättad igen. Och lika bra är nog det, det blev ju inte superjämt om man säger så. Jag ska nog lämna hårfärgandet till proffsen hädan efter. Alternativt anamma den randiga stilen.

Dock nöjd med ögonbrynen, de sköter sig bra just nu.

Så här ser jag alltsom oftast ut när jag sitter framför datorn. SO SERIOUS. Nästan lite sur. Fast egentligen är det bara min tänkarmin. Den är lite bajsnödig, det kan jag hålla med om.

Nu ska jag gå hem och äta popcorn. Hej då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Första kyssen och en månad i Rom?

Reklamsamarbete med EF Jag var nyss fyllda 15 när en pojke kysste mig första gången. Jag hade sneda tänder (min tandställning kom på plats ett

Det är fredag och jag är sorgsen

Tjenamors och glad fredag på dig! Men i ärlighetens namn är jag inte så glad. Jag har varit rätt låg i ett par veckor nu.