Always…julmust?

Always…julmust?

Jag blir fruktansvärt julmysig av CocaColas julreklam, med alla ljus och renarna och tomtarna. Jag blir dock inte sugen på cola utan mer på julmust.

”Holidays have come, holidays have come..”

Nu ska jag iväg och spana mer julpynt, imorrn ska här pyntas!

6 svar

  1. Läste i Agnetas blogg att du gärna ville ha en blå rosettröja från Stella-kollektionen. Stämmer det? Jag köpte nämligen två idag- en till Polly ifall hon inte fick tag på sin V-tröja, vilket hon fick. Så nu har jag en blå tröja i storlek som jag tror har ditt namn på 😉 Om du inte vill ha den så avbeställer jag den bara eller ger bort den i julklapp. Priset är det samma som i affären, dvs 498 kronor. Intresserad?

  2. Nu blir jag bara orolig att den är för liten för mig. För du beställde en i S va? Jag har ju L i vanliga fall, inte ens en liten L. :/ Vill inte ha den som ett andra skinn. Undra HUR stora dessa STORA storlekar är egentligen. På mitt linne beställde jag en storlek mindre och det satt jättebra. *småångest*

  3. Du, inte en aning. Har dock hört att de ska var ganska så stora. Är själv en liten M/stor S och jag är rädd för att den kommer att vara för stor.
    Men om du vill så kan jag höra med H&M om de kan fixa med beställningen så att den skickas hem direkt till dig. Då har ju du möjligheten att pröva och skicka tillbaka om den inte skulle passa. Annars så kanske du kan sälja den på Tradera eller dylikt.
    Mailar dig!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad är ”äkta” egentligen?

Härom dagen blev jag taggad i ett inlägg på Instagram som fantastiska Sara hade skrivit. Sara är någon jag verkligen ser upp till, respekterar och