Är det en vanlig dag..?

Är det en vanlig dag..?

Nej, det är ingen vanlig dag, för det är mammas födelsedag!

Hurra, hurra, hurra!

Idag fyller min älskade mamma två 25-åringar (50 anses inte lika snitsigt)! Så nu ska det bli fira av! Jag har blivit anställd som förste kaffekokerska eftersom mamma knappt druckit en kopp i sitt liv och inte har en aning om hur man gör. Däremot kan hon baka och fixa som en gudinna så när dagen är slut kommer jag vara övergödd som en liten gris!

Det lutar åt att jag blir inneboende vid Universitetet. Lägenheten i Midsommarkransen har ca 10 spekulanter och jag orkar inte slåss med näbbar och klor för att få den. Det är ju bara temporärt, eller hur? Funkar det inte så kan jag alltid rymma till Soffis. Och funkar det, well then, Halleluja!

In i duschen nu för sen ska det bli firande av!

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En ovälkommen överraskning

Glad fredag! Det regnar i Eldsmark och jag sitter framför datorn och läser bloggar, just nu snöat in på Krickelins och insuper renoveringsinspiration och inredning.

Min helg: solkatter, husfix och kristaller

Häng med på min helg (förra helgen) från fredag morgon till söndag kväll. Nu kör vi! Åhhhh helgmornar alltså (ja, jag räknar fredag som helg).