Renare hav och snygga träningskläder för tjockisar – ja tack!

Renare hav och snygga träningskläder för tjockisar – ja tack!

Reklamsamarbete med Fair Play Active Wear


 

En grej jag tänker på ganska ofta är det här med vad tjockisar ska och inte ska göra.

Som träna.

Å ena sidan, enligt samhället ska ju tjockisar träna. Inte för att må bättre eller bli hälsosammare (även om trollen på Instagram påstår att ”det är ju för din hälsas skull”) utan för att bli smala och passa in i normen.

Samhället gillar ju normen.

Men samhället gillar inte att göra snygga träningskläder för tjockisar så att vi faktiskt blir aningen mer motiverade att träna. Nej, vi får nöja oss med en gammal tischa och mysbrallor. Kanske ett par yogabrallor om vi har tur.

Well, samhället, I got news for you. Vi nöjer oss inte riktigt med det.

Fair Play Active Wear

Nej, allra helst skulle man ju vilja ha snygga, sköna träningskläder i en storlek som passar och är schysst tillverkade.

Utopi? Faktiskt inte!

Jag är SÅ glad över att få jobba med Fair Play Active Wear, en webbshop som samlar hållbara träningsprodukter på ett enda ställe OCH är inkluderande i storlekar!

Detta innebär att produkterna hos FPAW – i mesta möjliga mån – är gjorda av ekologiska eller återvunna material, att produktionen är miljövänlig samt har etiska arbetsförhållanden och skäliga löner. En schysst approach till hållbarhet helt enkelt!

» Läs mer om hur FPAW väljer vilka märken de köper in här!

Fair Play Active Wear

Majoriteten av produkterna hos FPAW bidrar också till renare hav genom att rensa upp det från fisknät och plast. Och har ni någonsin sett ett sånt där viralt klipp om hur mycket PLAST det finns i våra världshav så vet ni också att det är ett enormt miljöproblem.

Tusentals sälar, delfiner, sköldpaddor och fiskar får årligen sätta livet till som en konsekvens av skräpet i haven som övergivna fisknät och engångsplast. FPAW bidrar till att det här skräpet plockas upp ur haven, återvinns och blir supersköna cykelbrallor (bland annat)!

(Dessa kommer förresten från Girlfriend Collective och jag har bott i dem i sommar, SÅ sköna. Jag har XXL, i vanliga fall typ 52.)

Fair Play Active Wear

Cykelbyxorna – och sportbehån (som faktiskt är både SKÖN och håller behagen på plats – samt går att få av och på själv! Finns här!) har hängt med på både yogapass, i skogen och när jag jobbat i trädgården i sommar. Jag tycker om när kläder inte känns så mycket men ändå håller allt på plats. Och hemskt gärna också transporterar bort.. well.. svett.

Fair Play Active Wear

Så här. Vi människor är inte perfekta. Jag är inte perfekt. Jag äter kött och kör bil och shoppar för mycket smink.

Men kan jag hjälpa dem som faktiskt försöker göra världen lite bättre genom att investera mina pengar i deras business – då gör jag gärna det. Och därför vill jag att du ska veta att om du shoppar hos och stöttar Fair Play Active Wear så placerar du dina pengar där du kan vara säker att saker producerats under schyssta förhållanden.

Fair Play Active Wear

Tack Fair Play Active Wear för att ni ville jobba med mig!

Spana in deras grymma urval av schysst producerade – och inkluderande – träningskläder här!

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En kväll på stan!

Förra veckan gjorde jag något som typ inte hänt sedan Dackefejden. Jag åkte in till stan en vardagskväll för att umgås! Alltså, visst brukar jag

Vad är ”äkta” egentligen?

Härom dagen blev jag taggad i ett inlägg på Instagram som fantastiska Sara hade skrivit. Sara är någon jag verkligen ser upp till, respekterar och

Luna

Tillskott till familjen!

Jag är så nervös! Så pepp och laddad och nervös! För imorgon åker jag ner till Stockholm för att hämta hem vår alldeles nya familjemedlem

Att engagera sig politiskt

Redan för fyra år sedan var jag öppen här på bloggen med att jag röstar på Centerpartiet. I år står jag på valsedeln. Nummer 39