Renare hav och snygga träningskläder för tjockisar – ja tack!

Renare hav och snygga träningskläder för tjockisar – ja tack!

Reklamsamarbete med Fair Play Active Wear


 

En grej jag tänker på ganska ofta är det här med vad tjockisar ska och inte ska göra.

Som träna.

Å ena sidan, enligt samhället ska ju tjockisar träna. Inte för att må bättre eller bli hälsosammare (även om trollen på Instagram påstår att ”det är ju för din hälsas skull”) utan för att bli smala och passa in i normen.

Samhället gillar ju normen.

Men samhället gillar inte att göra snygga träningskläder för tjockisar så att vi faktiskt blir aningen mer motiverade att träna. Nej, vi får nöja oss med en gammal tischa och mysbrallor. Kanske ett par yogabrallor om vi har tur.

Well, samhället, I got news for you. Vi nöjer oss inte riktigt med det.

Fair Play Active Wear

Nej, allra helst skulle man ju vilja ha snygga, sköna träningskläder i en storlek som passar och är schysst tillverkade.

Utopi? Faktiskt inte!

Jag är SÅ glad över att få jobba med Fair Play Active Wear, en webbshop som samlar hållbara träningsprodukter på ett enda ställe OCH är inkluderande i storlekar!

Detta innebär att produkterna hos FPAW – i mesta möjliga mån – är gjorda av ekologiska eller återvunna material, att produktionen är miljövänlig samt har etiska arbetsförhållanden och skäliga löner. En schysst approach till hållbarhet helt enkelt!

» Läs mer om hur FPAW väljer vilka märken de köper in här!

Fair Play Active Wear

Majoriteten av produkterna hos FPAW bidrar också till renare hav genom att rensa upp det från fisknät och plast. Och har ni någonsin sett ett sånt där viralt klipp om hur mycket PLAST det finns i våra världshav så vet ni också att det är ett enormt miljöproblem.

Tusentals sälar, delfiner, sköldpaddor och fiskar får årligen sätta livet till som en konsekvens av skräpet i haven som övergivna fisknät och engångsplast. FPAW bidrar till att det här skräpet plockas upp ur haven, återvinns och blir supersköna cykelbrallor (bland annat)!

(Dessa kommer förresten från Girlfriend Collective och jag har bott i dem i sommar, SÅ sköna. Jag har XXL, i vanliga fall typ 52.)

Fair Play Active Wear

Cykelbyxorna – och sportbehån (som faktiskt är både SKÖN och håller behagen på plats – samt går att få av och på själv! Finns här!) har hängt med på både yogapass, i skogen och när jag jobbat i trädgården i sommar. Jag tycker om när kläder inte känns så mycket men ändå håller allt på plats. Och hemskt gärna också transporterar bort.. well.. svett.

Fair Play Active Wear

Så här. Vi människor är inte perfekta. Jag är inte perfekt. Jag äter kött och kör bil och shoppar för mycket smink.

Men kan jag hjälpa dem som faktiskt försöker göra världen lite bättre genom att investera mina pengar i deras business – då gör jag gärna det. Och därför vill jag att du ska veta att om du shoppar hos och stöttar Fair Play Active Wear så placerar du dina pengar där du kan vara säker att saker producerats under schyssta förhållanden.

Fair Play Active Wear

Tack Fair Play Active Wear för att ni ville jobba med mig!

Spana in deras grymma urval av schysst producerade – och inkluderande – träningskläder här!

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kvaved soluppgång

Första veckan av 2019

Nämen hej 2019! Kul att se dig! Det är lördag kväll och jag sitter här i min något fula – men ruskigt sköna – skinnsoffa

40-årskalas

I onsdags fyllde jag 40. FYRTIO. Jag vet inte riktigt hur det är meningen att jag ska känna inför detta faktum. Det smög liksom på

Att coacha en deltagare i årets Robinson

Hanna är en av deltagarna i årets Robinson! Och en av mina coachingklienter! Hanna mailade mig i oktober förra året på jakt efter en coach.

Vlogg: Min midsommar 2020

Häng med till Höga Kustens skärgård och Sandvikens fiskeläge på ULVÖN där jag spenderade midsommar för andra året i rad. Ljuvligt! Se blogginlägget från midsommarafton