La Linda till EU-parlamentet?

La Linda till EU-parlamentet?

Igår fyllde jag ju år, som du kanske vet (tack för alla grattishälsningar på alla kanaler, puss!!). Samtidigt firade ju alla andra den enda dagen om året då gemene man är källkritisk – 1:a april.

Jag är generellt väldigt negativ till aprilskämt då de ofta sker på bekostnad av någon annans värdighet och ofta är lite elaka, men i år blev jag naivt ovetandes indragen i ett av årets bästa aprilskämt, om jag får säga det själv.

Någonstans under förmiddagen blev jag nämligen intaggad i ett inlägg som offentliggjorde att Influencers of Sweden skulle bilda ett politiskt parti som inte bara skulle ställa upp i EU-valet i maj – utan där jag också stod med som ”toppnamn” på valsedeln!  Jag garvade rakt ut när jag läste artikeln!

Hjärtefrågorna ”Ett jämställt digitalt Sverige” & ”Tryggare anställningar för alla” samt ”Klimatuppropet” är något som kommer prioriteras menar partistyrelsen. Fler frågor kommer presenteras i en intervju med SVT Nyheter efter kvällens valkongress.

– Vi behövs i politiken och vi ser möjligheter för oss att påverka de beslut som tas, EU behöver digitaliseras, säger Linda Hörnfeldt, toppnamn i EU-valet.

Jag är djupt imponerad av researchen, detaljarbetet och också några helt fabricerade citat från yours truly, haha!

Ändå rörd över hur många som fanns i min ringhörna, oavsett haha! Man kanske borde satsa på en karriär som politiker ändå?

Såg du några roliga aprilskämt, och viktigare – föll du för några? Erkänn nu! 😉

2 svar

  1. P4 Västernorrland hade ett skämt om att Anton Kåren skulle åka till Stockholm och gå kurs i att prata rikssvenska, tillsammans med bland annat folk från Skåne, då Sveriges radio tycker att alla ska kunna förstå allt som sägs på radion (typ). Det var faktiskt inte helt uppenbart från början att det var ett aprilskämt. Också väldigt roligt om en vet hur han pratar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hur gick det med personkryssen?

Om man har suttit på små små pyttesmå nålar sedan valet? Kan hända. Det tar nämligen nån vecka eller två innan alla personkryss är räknade,

Näräventyr i Gullvik

När vi kom ner till stranden utbrast jag: ”Det här har jag längtat efter hela vintern!” Det var fredag och jag hade några timmar innan