La Linda till EU-parlamentet?

Igår fyllde jag ju år, som du kanske vet (tack för alla grattishälsningar på alla kanaler, puss!!). Samtidigt firade ju alla andra den enda dagen om året då gemene man är källkritisk – 1:a april.

Jag är generellt väldigt negativ till aprilskämt då de ofta sker på bekostnad av någon annans värdighet och ofta är lite elaka, men i år blev jag naivt ovetandes indragen i ett av årets bästa aprilskämt, om jag får säga det själv.

Någonstans under förmiddagen blev jag nämligen intaggad i ett inlägg som offentliggjorde att Influencers of Sweden skulle bilda ett politiskt parti som inte bara skulle ställa upp i EU-valet i maj – utan där jag också stod med som “toppnamn” på valsedeln!  Jag garvade rakt ut när jag läste artikeln!

Hjärtefrågorna ”Ett jämställt digitalt Sverige” & ”Tryggare anställningar för alla” samt ”Klimatuppropet” är något som kommer prioriteras menar partistyrelsen. Fler frågor kommer presenteras i en intervju med SVT Nyheter efter kvällens valkongress.

– Vi behövs i politiken och vi ser möjligheter för oss att påverka de beslut som tas, EU behöver digitaliseras, säger Linda Hörnfeldt, toppnamn i EU-valet.

Jag är djupt imponerad av researchen, detaljarbetet och också några helt fabricerade citat från yours truly, haha!

Ändå rörd över hur många som fanns i min ringhörna, oavsett haha! Man kanske borde satsa på en karriär som politiker ändå?

Såg du några roliga aprilskämt, och viktigare – föll du för några? Erkänn nu! 😉

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. P4 Västernorrland hade ett skämt om att Anton Kåren skulle åka till Stockholm och gå kurs i att prata rikssvenska, tillsammans med bland annat folk från Skåne, då Sveriges radio tycker att alla ska kunna förstå allt som sägs på radion (typ). Det var faktiskt inte helt uppenbart från början att det var ett aprilskämt. Också väldigt roligt om en vet hur han pratar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Äppelmust på Äpplets dag

Blir det mer höstigt än äppelfest? Gärna i kombination med krispig luft och gula löv så klart, men äpplen i sig är  något som bara

Vlogg: Lite nervöst!

Dags för en ny vlogg! I den här plockar jag bär, föreläser, röstar, klipper häck och skrotar runt i skogen! Tryck gärna på hjärtat här

La Julia 50 år

Idag fyller hon 50 år, kvinnan som egentligen är anledningen att jag är där jag är idag, att jag ens började med webbdesign och började

Övik

Hemvändaren – nu händer det!

Jag berättade ju här på bloggen för ganska precis en månad sedan att jag bestämt mig för att flytta hem till Övik – men inte