Vårt hundrade avsnitt – då pratar vi smink?

– Inlägget innehåller annonslänkar –

I somras (herregud, den är över på riktigt nu va?) körde jag och Alex på med vår podcast “Vad fan håller jag på med?!” men eftersom vi både faktiskt tagit semester (!!) så pratade vi i 5-6 veckor om privata ämnen, som vänskap, inredning – och smink! I detta lilla race drog vi även förbi vårt hundrade avsnitt utan att ens reagera. 😅

Någonstans i den svängen lovade jag i podden att göra ett blogginlägg med mina smink- och hudvårdsfavoriter men kom aldrig till skott. Men nu serru! Nu är det dags. Och det faktum att jag fortfarande använder samma produkter gör ju det hela väldigt enkelt, haha!

Samtliga dessa produkter har jag använt i flera månader så jag kan verkligen skriva under på att det är bra produkter som funkar – i alla fall för mig. Så, varsågod, här kommer min vardagsrutin för smink och hudvård i listform.

Make Up

PRIMER – Primetime från BareMinerals
FOUNDATION – Lumene CC Cream
CONCEALER – Clarins Instant Concealer
PUDER – BarePRO Performance Wear Powder Foundation
PALETT – Linda Hallberg Infinity Palette
ROUGE – the Balm Down Boy
ÖGONBRYN – Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade
CONTOUR – Make Up Store Duo Shading

Hudvård

RENGÖRING – Philosophy purity made simple cleanser for face & eyes
MICELLÄRT ANSIKTSVATTEN – Garnier Micellar Cleansing Water
SERUM – The Ordinary “Buffet”
SOLSKYDD – Avène Suncare Fragrance-Free Cream SPF 50+
ÖGONCREME – Ole Henriksen Banana Bright Eye Creme

Voila!

Lyssna på poddavsnittet här!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ordet hälsa säger mig ingenting längre

Jag spyr på ordet hälsa. Det är verkligen ett så sjukt uttjatat ord som tappat all form av innebörd och kraft. Det känns bara överpeppigt

När jag vill allt men kroppen vill inget

Jag hade så många planer idag. Jag skulle skriva, äta lång frukost och sedan skulle jag möta upp Sanna, glida runt på Nytorgsfesten och sedan

On top of the world

En snabb incheckning från Åre och fjälltoppar i dimma och skidåkning och en fantastisk Winter Workation! Jag är här tillsammans med 30 av Influencers of