Vårt hundrade avsnitt – då pratar vi smink?

– Inlägget innehåller annonslänkar –

I somras (herregud, den är över på riktigt nu va?) körde jag och Alex på med vår podcast “Vad fan håller jag på med?!” men eftersom vi både faktiskt tagit semester (!!) så pratade vi i 5-6 veckor om privata ämnen, som vänskap, inredning – och smink! I detta lilla race drog vi även förbi vårt hundrade avsnitt utan att ens reagera. 😅

Någonstans i den svängen lovade jag i podden att göra ett blogginlägg med mina smink- och hudvårdsfavoriter men kom aldrig till skott. Men nu serru! Nu är det dags. Och det faktum att jag fortfarande använder samma produkter gör ju det hela väldigt enkelt, haha!

Samtliga dessa produkter har jag använt i flera månader så jag kan verkligen skriva under på att det är bra produkter som funkar – i alla fall för mig. Så, varsågod, här kommer min vardagsrutin för smink och hudvård i listform.

Make Up

PRIMER – Primetime från BareMinerals
FOUNDATION – Lumene CC Cream
CONCEALER – Clarins Instant Concealer
PUDER – BarePRO Performance Wear Powder Foundation
PALETT – Linda Hallberg Infinity Palette
ROUGE – the Balm Down Boy
ÖGONBRYN – Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade
CONTOUR – Make Up Store Duo Shading

Hudvård

RENGÖRING – Philosophy purity made simple cleanser for face & eyes
MICELLÄRT ANSIKTSVATTEN – Garnier Micellar Cleansing Water
SERUM – The Ordinary “Buffet”
SOLSKYDD – Avène Suncare Fragrance-Free Cream SPF 50+
ÖGONCREME – Ole Henriksen Banana Bright Eye Creme

Voila!

Lyssna på poddavsnittet här!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En tisdag-onsdag i London

Jag var ju till London ett par dagar förra veckan och tänkte vi skulle kika lite närmare på det. Jag anlände in till London ganska

VLOG: Nu flyttar jag!

Vlog: Nu flyttar jag!

Här kommer nu min första flyttvlog! I den här vloggen får du följa med när jag besiktar mitt nya hus, skriver kontrakt samt packar ur

Influencers of Sweden ETT ÅR!!

Och vilket är det har varit alltså. Vi kikar tillbaka lite på det tycker jag. Tack till Mimmi som hjälpte till att klippa ihop detta!