Bolagskvinnan – La Linda AB

Idag är ingen vanlig måndag. För idag är min första måndag som ägare till mitt alldeles egna aktiebolag. Tillåt mig presentera:

La Linda AB 🥳🥳🥳⁠

Det känns så himla stort! Även om det egentligen inte kommer bli någon skillnad på den dagliga driften av företaget så känns det ändå som en rejäl milstolpe. Bolagsägare liksom.

Jag startade min enskilda firma 2010 och har sedan 2013 drivit mitt företag på heltid. Men inte förrän på min födelsedag för en dryg månad sedan ansökte jag om att starta aktiebolag. Och förra veckan fick jag registreringsbeviset!⁠

Namnet kändes så klart självklart. Bloggen har hetat La Linda sedan 2009 och sedan dess har det blivit rätt inarbetat! Bara den blå bocken på Instagram som saknas för att göra det officiellt. 🙃

Var namnet kommer ifrån? För nej, jag är inte fullt så självgod att jag döpte mig själv till ”den söta”. (På spanska betyder ”la linda” = ”den söta”).

Back in the day hade ju alla med bloggar ett coolt bloggnamn. Blondinbella. Miashopping. Hotspot.

Jag hade testat bloggnamn fram och tillbaka i många år och inget hade riktigt fastnat. Det var Lindisen (jag är inte 12), det var No Regrets (pretto och emo), det var Sc3wed (emoooo), det var Absolut Glam (var modebloggare i en kvart och ville tydligen bli stämd?).

Men så fastnade jag för La Linda. Som i ”The Linda”. La är ju bestämd form för feminina substantiv på franska (blev det där rätt? Oklart). Men som i ”hon den där Linda, the ONE AND ONLY”. Är du med?

Så så blev det.

Och nu är hon den där one and only Linda bolagskvinna. Som det kan bli.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

6 svar

  1. Grattis! Men var är det för skillnad nu? Eller varför blir man AB?

    En annan sak, där jag sett ditt hus: ska du ta bort eternitplattorna eller later bli de? Det är ju dyrt att bli av med den, men de är inte sa snygga heller (tycker jag!).
    Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Medlemsträff i Göteborg

Hej vänner! Nu är jag i Övik! Och det är så mycket snöööö! Igår var jag upp i skogen och fotade lite och njöööt så

Vecka 32 – Sensommarens vackra skrud

Det är augusti och den här veckan har den extrema värmen gett med sig och lämnat plats för lite mer humant väder för mig med