Höstfin i håret

Jag har klippt mig! Och även fast det bara var typ i maj jag klippte mig sist så känns det som en evighet. Och det såg ut som det på mitt hår med. Kolla bara.

Före – efter.

Jag stod i valet och kvalet om jag skulle klippa eller spara och om jag skulle köra på färg mer åt det röda hållet eller gå totalt platina. Och jag kände för att vara cool i höst så det blev kallt och kort. I rött och långt känner jag mig ofta lite för gullig och jag vet inte om jag är så gullig egentligen?

I övrigt så ska jag äntligen få hit snickare imorgon som ska börja riva ner innertaket i vardagsrummet och se hur illa det är där under. Det där jädra vardagsrummet har ju bara STÅTT i kaos i en vecka nu och jag är såååå redo att det bara ska hända NÅNTING, vad som helst som gör att den här sabla renoveringen kommer framåt.

Annars så är jag mitt inne i lanseringsperiod nummer tre för Social Brand Lab och håller just nu på med en utmaning för dig som vill LEVLA upp ditt inflytande i sociala medier (japp, LEVLA för jag är down with the kids). Är du sugen på att haka på så är det inte alls för sent, spana in utmaningen här!

Så mer eller mindre fullt ös på jobbet och kaos på hemmfronten men jag har snyggt hår i alla fall?

Hej svejs!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

5 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Skottland – Det blåser på toppen

Efter dryga två dagar i Cairngorms nationalpark i centrala Skottland tog vi sikte söderut, tillbaka mot Edinburgh. På vägen såg vi till att klämma några

En promenad på havet

De flesta vinterdagar försvinner i ett virrvarr av kalla tår, snoriga näsor och mörker. Men sedan finns det de där dagarna då man faktiskt tar

Tatuering styvmorsviol

Styvmorsviol

Foto: Jacqueline Wester Minns du att jag var och tatuerade mig för sisådär en månad sedan? Jag har ju helt glömt bort att visa upp

Vecka 50 | Göteborg, rättegång och boklayout!

Formsvackavecka. Eller bara slut på energikvoten för 2017.  Några ögonblick från veckan som gått: Veckan inleddes i Göteborg. Var det verkligen bara en vecka sedan?