10 inlägg du borde läsa – andra har älskat dem under 2017!

Foto: Flora Wiström

För några år sedan gjorde jag en årskrönikelista över 10 inlägg som hade varit mycket populära året innan och jag tänkte att vi skulle göra samma statistikcheck i år. Vad gillade ni egentligen förra året? Vad skapade engagemang och vilka ämnen är extra populära? En hint – det blir mycket influencersnack. Yey!

1 | How not to do influencer outreach – Ett av mina mest populära inlägg från 2017 var det här inlägget där jag ryter ifrån mot företag som dumförklarar influencers och försöker utnyttja oss. Så här ska man alltså INTE närma sig en influencer.

2 | Hur kommer influencers tjäna pengar i framtiden? – I slutet av oktober skrev jag om Patreon och andra sätt som jag tror influencers kommer tjäna pengar i framtiden – sånt som inte nödvändigtvis handlar om att vara en reklampelare!

3 | InoS HQ – Mitt alldeles egna kontor – Ni gillade jättemycket när jag flyttade in på vårt första HQ för Influencers of Sweden. Det gjorde jag med, synd att det inte blev så långvarigt som jag hade hoppats.

4 | Tre sätt att undvika lårskav i sommarvärmen – Så klart måste vi få in lite plus size-tips på listan! De här svär jag vid, somrarna har blivit SÅ mycket bättre sedan man faktiskt erkände för världen (och sig själv) att lårskav är en mother fucker som man faktiskt kan och borde göra något åt.

5 | Sluta gnäll på influencerreklamen – Ni gillar när jag ryter ifrån! Det gjorde jag nämligen också här eftersom jag var (och är) urless över människor som gnäller på reklam men inte vill punga upp pengar för att betala för innehåll själva.

6 | Hej flera tusen människor här är jag halvnaken – Åh, det här inlägget tycker jag så mycket om. Flora har tagit så fina bilder och så utmanade jag verkligen mig själv när jag klädde av mig framför kameran.

7 | Låt oss prata om kärlek – I somras när jag, Sara, Katarina och Sofia var i Italien så gjorde vi en ”gästbloggcirkel” där vi  alla skrev om kärlek och tolkade en diskussion som vi haft. Det blev ett ovanligt, och uppskattat, inslag på bloggen.

8 | Influencertrender 2018 – Jag gav mig på att spå trender för 2018 inom influencervärlden! Det har inte gått så lång tid sedan inlägget så jag kan inte utröna några resultat ännu men jag har inte ändrat mig i alla fall.

9 | 6 saker jag lärde mig på Influencer Marketing Hub – Jag talade på min första internationella konferens och delade med mig av mina take aways från den.

10 | En liten bok – Och så berättade jag att jag skulle skriva en bok. Vilken fin dag det var.

Och det var mina topp 10 inlägg från 2017!

Hade du någon favorit? Vad vill du att jag skriver mer om under 2018?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

6 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Smygrelease av ”Yrke: Influencer”

Inlägget innehåller reklam för ”Yrke: Influencer” Nu är den här. Nu finns den på riktigt och där ute i världen för folk att köpa och

Videohjälpen imorgon tisdag!

Hej hej hallå! Det är december och det betyder att det åter igen är dags för Videohjälpen! Videohjälpen är alltså ett välgörenhetsprojekt som drivs och arrangeras

Vintern vaknar

Jag insåg precis att min bok redan finns uppe på Adlibris och Bokus! Visserligen utan varken omslag eller synopsis MEN med ett släppdatum (29 januari,

Min helg i bilder

Hallå kompis! Hur mår du? Jag har precis kommit hem från ett träningspass med mamma och är tydligen en fena på det här med zumba?