En onsdag i mobilen

Hallå där vänner! Idag är det onsdag fast snart torsdag (klockan är halv tolv) och jag tänkte vi skulle köra en såndär ”superliveblogg” (fast inte jättesuperlive men rätt dag i alla fall) och kika på vad jag haft för mig idag. Ja? Let's do it!

Jag inledde dagen på mitt lokala konditori här i Björknäs där jag bor. Jag har ärligt talat aldrig suttit här och fikat förut men hamnade här för att jag skulle intervjuas av lokaltidningen här i Nacka – Nacka Värmdö Posten – och de ville gärna ses i just Nacka. Eftersom jag kände att min lägenhet inte riktigt passar sig så föreslog jag Centralkonditoriet och så blev det!

Bra kaffe, bra macka och bra selfieljus! Det är kanske detta som ska bli mitt nya coffice?

Hej hej fotografen och ledsna julgranen!

Utanför caféet möttes jag av detta. Så många frågor?! Var är hunden liksom?? Har någon snott hunden? Man kan ju inte gå iväg och lämna kopplet? Jag fattar ingenting men blev lite ledsen och orolig för woffie.

Sedan åkte jag in till Söder (åh saknar Söder) och hängde hela eftermiddagen på IDG där jag höll en kurs i hur man som företag lyckas med influencer marketing! Det var superkul och vi hade så bra diskussioner. Helt olika företag med både olika förutsättningar och målgrupper så riktigt spännande.

Efteråt sprang jag in på Söderhallarna för att köpa jiffypåsar och fastnade framför pennorna på den FANTASTISKA pappersbutiken som finns där. HERREGUD SÅ MYCKET PENNOR. (Ja ni ser ju Bullet Journal-monstret i mig är alive and well.) Köpte ”bara” två nya pennor. Såatte.

Kvällen har spenderats framför datorn med de här ljuvliga personerna – styrelsen i Influencers of Sweden! Vi har haft styrelsemöte och jag tycker vi är så bra som håller det på en mänsklig nivå. Inga styrelserum och sånt trams utan bebisar och after ski i rummet intill och myskläder och makaroner och korv (det var jag). Så kompetenta och varma och bra människor alltså.

Och det var min onsdag! Hur var din?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

7 svar

      1. Ahh, du tänker så. Jag tänker, bäst att passa på när jag är på ett ställe med massa pennor, så ratar jag i efterhand… Din metod är ju helt klart mer ekonomisk 🙂 Ska försöka anamma den lite mer framöver!

  1. Låter som en härlig dag! 🙂 Kul att hitta nya fik på hemmaplan sådär! Men stackars vovven, hoppas den kom till rätta igen!
    Min onsdag var bra, jobbade med stråkklasser på morgonen och dagen. Sen var hjärnan rätt mosig efter en massa 7åringar i grupp med fioler. Haha! Men efter lite vila så orkade jag ändå med en del övning också. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

OOTD: Hötorget

Tröja – Ellos / Kjol – Lindex / Skor – Adidas / Väska – Ulrika / Ring – Efva Attling Glad fredag kära vänner! Det

Fotoäventyr i regn och rusk

De här bilderna kändes så underliga att publicera när det var sådär frostigt och magiskt förra veckan men nu är vi tillbaka till regn och

Skottland – Det blåser på toppen

Efter dryga två dagar i Cairngorms nationalpark i centrala Skottland tog vi sikte söderut, tillbaka mot Edinburgh. På vägen såg vi till att klämma några