Vad är en influencer? #1 – Tips från Influencercoachen

Reklamsamarbete med ”Yrke: Influencer”

Vad är en influencer egentligen? Hur blir man en och hur tjänar man pengar? Det är några av sakerna som jag kommer prata om i min nya serie ”Tips från Influencercoachen” som lanseras idag! 

Som ni kanske vet så släpps min bok ”Yrke: Influencer” den 29 januari (om tre veckor!!!) så jag tänker att vi ska ladda upp för det med den här serien! Planen är dock att serien ska fortsätta långt efter bokreleasen och bli en plats där jag ger råd och tips och pratar om aktuella branschfrågor. Jag är så pepp för detta och jag hoppas ni är det med!

Om du har några ämnen/frågor du vill att jag tar upp i serien så lämna de gärna i kommentarerna!

Nu börjar nedräkningen på riktigt.

Förbeställ ”Yrke: Influencer” här!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

12 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Onsdag och torsdag – fullt bagage och fullmåne

Hejhej här kommer ännu ett försök till semi-realtidsbloggande! Det här är ju min favorittyp av blogginlägg att läsa själv – alltså typ Instagram Stories fast

Badkläder Plus Size

Badkläder för kurviga babes!

Mitt i den här värmeböljan inser jag att jag just nu äger typ en bikini. Detta måste åtgärdas (lutar väldigt mycket åt regnbågen på sista raden) och i min research så tänkte jag att jag även skulle dela med mig till mina plus size ladies där ute!

Happy friyay!

Hallå go vänner! Idag är det fredag och det har regnat hela dagen så jag har suttit hemma vid skrivbordet, haft back-to-back interna telefonmöten och