Lite vardagsglädje med Jossan & Vanja

Lite vardagsglädje med Jossan & Vanja

Förra måndagen fick jag spendera en alldeles fantastisk timme med två av mina favoritpersoner i den här sociala medier-världen.

171127 - Podda med Josefin & Vanja

Nämligen Josefin och Vanja!

De här donnorna skulle nämligen bli de första att göra ett återtåg in i We Are Influencers-podden! Jag har ju intervjuat både Jossan och Vanja separat för några år sedan men nu var det alltså dags att sätta sig ner och prata med dem båda två som ett gemensamt varumärke.

171127 - Podda med Josefin & Vanja

Jossan intervjuade jag redan 2015, över två år sedan, då podden fortfarande hette ”Bloggbusiness”. Vi sågs hemma i hennes förra lägenhet Söder om Söder, pratade om plantskolan Modette och om den här nya bruttan hon hade hittat och börjat podda med…

Lyssna på det avsnittet här!

171127 - Podda med Josefin & Vanja

…Vanja! Vanja intervjuade jag någon månad efter Jossan och vi pratade om hennes artistkarriär, om GlamMom och den här nya grejen med bloggeri och sociala medier. Hej och hå så mycket som hänt på de här två åren!

Här hittar du avsnittet med Vanja!

171127 - Podda med Josefin & Vanja

Det var så hiskeligt roligt att sitta ned med de här två tjejerna som någonstans förkroppsligar vardagsglädje för mig (och så många andra med mig!) och ännu mer nu när de har startat sitt gemensamma varumärke MONYAY Club! Det här kommer bli ett feelgood-imperium, I can just smell it!

Jag tycker det är så underbart med två driftiga bruttor (japp, hänger med i deras lingo) som är bjussiga och lever som de lär, som inte bara är peppiga när livet går hand i hand med dem men även när det ger en en käftsmäll och man bara vill ge upp. Det är inte bara rosenskimrande med de här två utan det är på riktigt. Fast gärna med lite glitter on top.

171127 - Podda med Josefin & Vanja

Lyssna på avsnittet här!

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Linda Hörnfeldt

Det här med att komma ihåg att sälja

Att sälja blir lätt något fult. Något som associeras med dryga telefonförsäljare eller handelskillar med backslick som bara vill komma till avslut för att få

Vecka 29 | På berg och bryggor

Förra veckan hängde jag också i Övik och i en backe och på en massa berg! Några favoriter från veckan: Måndag ⇢ Veckan började med

Lilla boken ute i världen

Inlägget innehåller reklam för “Yrke: Influencer” Alltså kan vi bara take a moment här. Jag blir tårögd. Jag blir helt tagen och tårögd när jag

Vecka 50 | Göteborg, rättegång och boklayout!

Formsvackavecka. Eller bara slut på energikvoten för 2017.  Några ögonblick från veckan som gått: Veckan inleddes i Göteborg. Var det verkligen bara en vecka sedan?