Lite vardagsglädje med Jossan & Vanja

Förra måndagen fick jag spendera en alldeles fantastisk timme med två av mina favoritpersoner i den här sociala medier-världen.

171127 - Podda med Josefin & Vanja

Nämligen Josefin och Vanja!

De här donnorna skulle nämligen bli de första att göra ett återtåg in i We Are Influencers-podden! Jag har ju intervjuat både Jossan och Vanja separat för några år sedan men nu var det alltså dags att sätta sig ner och prata med dem båda två som ett gemensamt varumärke.

171127 - Podda med Josefin & Vanja

Jossan intervjuade jag redan 2015, över två år sedan, då podden fortfarande hette ”Bloggbusiness”. Vi sågs hemma i hennes förra lägenhet Söder om Söder, pratade om plantskolan Modette och om den här nya bruttan hon hade hittat och börjat podda med…

Lyssna på det avsnittet här!

171127 - Podda med Josefin & Vanja

…Vanja! Vanja intervjuade jag någon månad efter Jossan och vi pratade om hennes artistkarriär, om GlamMom och den här nya grejen med bloggeri och sociala medier. Hej och hå så mycket som hänt på de här två åren!

Här hittar du avsnittet med Vanja!

171127 - Podda med Josefin & Vanja

Det var så hiskeligt roligt att sitta ned med de här två tjejerna som någonstans förkroppsligar vardagsglädje för mig (och så många andra med mig!) och ännu mer nu när de har startat sitt gemensamma varumärke MONYAY Club! Det här kommer bli ett feelgood-imperium, I can just smell it!

Jag tycker det är så underbart med två driftiga bruttor (japp, hänger med i deras lingo) som är bjussiga och lever som de lär, som inte bara är peppiga när livet går hand i hand med dem men även när det ger en en käftsmäll och man bara vill ge upp. Det är inte bara rosenskimrande med de här två utan det är på riktigt. Fast gärna med lite glitter on top.

171127 - Podda med Josefin & Vanja

Lyssna på avsnittet här!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Nytt köksbord

Mitt nya, handgjorda köksbord!

Ända sedan jag flyttade in i huset i somras har jag drömt om det, det perfekta matbordet. Stort skulle det vara. Och rufft. Rått. Gärna

Hej.

Hej kära ni. Ni kanske märkt att det ekat tomt här på bloggen den här gångna veckan. Jag har inte mått bra. Jag har känt

Hej då järnvatten!

– Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore. Läs mer om annonslänkar här! –  Här kommer ett rackarns bra tips från mig som jag önskar att jag

Vinbär

Nu börjar det bli på riktigt

Imorgon är det exakt två månader sedan flyttlasset gick från Stockholm hem till Övik. Första veckan i augusti har snart gått, det blåser storm utanför