Lite vardagsglädje med Jossan & Vanja

Förra måndagen fick jag spendera en alldeles fantastisk timme med två av mina favoritpersoner i den här sociala medier-världen.

171127 - Podda med Josefin & Vanja

Nämligen Josefin och Vanja!

De här donnorna skulle nämligen bli de första att göra ett återtåg in i We Are Influencers-podden! Jag har ju intervjuat både Jossan och Vanja separat för några år sedan men nu var det alltså dags att sätta sig ner och prata med dem båda två som ett gemensamt varumärke.

171127 - Podda med Josefin & Vanja

Jossan intervjuade jag redan 2015, över två år sedan, då podden fortfarande hette “Bloggbusiness”. Vi sågs hemma i hennes förra lägenhet Söder om Söder, pratade om plantskolan Modette och om den här nya bruttan hon hade hittat och börjat podda med…

Lyssna på det avsnittet här!

171127 - Podda med Josefin & Vanja

…Vanja! Vanja intervjuade jag någon månad efter Jossan och vi pratade om hennes artistkarriär, om GlamMom och den här nya grejen med bloggeri och sociala medier. Hej och hå så mycket som hänt på de här två åren!

Här hittar du avsnittet med Vanja!

171127 - Podda med Josefin & Vanja

Det var så hiskeligt roligt att sitta ned med de här två tjejerna som någonstans förkroppsligar vardagsglädje för mig (och så många andra med mig!) och ännu mer nu när de har startat sitt gemensamma varumärke MONYAY Club! Det här kommer bli ett feelgood-imperium, I can just smell it!

Jag tycker det är så underbart med två driftiga bruttor (japp, hänger med i deras lingo) som är bjussiga och lever som de lär, som inte bara är peppiga när livet går hand i hand med dem men även när det ger en en käftsmäll och man bara vill ge upp. Det är inte bara rosenskimrande med de här två utan det är på riktigt. Fast gärna med lite glitter on top.

171127 - Podda med Josefin & Vanja

Lyssna på avsnittet här!

Gillar du inlägget? Klicka på hjärtat! 0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Leave a comment

3 kommentarer

Ellen tisdag, 5 december, 2017 - 1:42 e m

åh! josefin och vanja sprider verkligen så mycket glädje omkring sig.

Reply
La Linda tisdag, 5 december, 2017 - 2:11 e m

Eller hur!! Älskar dem. 🙂

Reply
Vecka 48 | Leopardjackor, julbord och bokredigering - La Linda onsdag, 6 december, 2017 - 7:00 f m

[…] » Förra måndagen poddade jag med Josefin & Vanja och så här såg de ut när de dök upp, jag kiknade av skratt! Alltså, de är ju tvillingar! Man […]

Reply

Lämna en kommentar

Du kanske också är sugen på att läsa:

What I did last weekend.

Förra helgen var jag bjuden på kalas. Det var AT som fyllde år och då vet man att det blir ett bra kalas, maken till värdinna är inte lätt att

Mitt första norrsken!

Igår kväll lyckades jag för första gången fånga norrsken på bild! Hurra!  Det var tack vare Jackie som skickade ett meddelande där hon skrev “det är norrsken hos dig ikväll!”.

We Are Influencers är tillbaka!

Snart sex år sedan är det nu sedan jag släppte det allra första avsnittet av We Are Influencers (då under namnet “Bloggbusiness”), den 22 januari 2015. Ebba Zingmark var min

Varför ska jag ha en maillista?

För lite drygt ett år sedan blev jag med maillista. Jag skrev då det här inlägget om alla fördomar jag själv haft mot “nyhetsbrev”, om den spammiga säljkänslan och, e-mail