Vecka 40 | Hallå oktober

Vecka 40 | Hallå oktober

Med tanke på att ett av årets största event (för mig) går av stapeln på fredag så känner jag mig märkligt lugn. Men det beror väl kanske på att hösten har börjat i ett så galet tempo att det helt enkelt blivit normalläge.

Det här hände förra veckan:

Tisdag » På tisdagar lyfter jag tunga saker medan PT-Elin manar på mig (jag tänkte skriva gapar på mig men det gör hon inte, hon bara uppmanar barskt som en mamma typ).

Torsdag » I torsdags poddade jag först med fina Jessica Lagergren på Acast och sedan med Ebba som du såg här (du kan lyssna på det avsnittet här!).

Sedan drog jag iväg och hängde med Ariel! Ariel är, som du ser, en robot och vi hängde på ett event som Hammer & Hanborg höll i och som jag modererade som handlade om framtidens professionella liv. H&H har släppt en bok om just detta som jag också är intervjuad i, du kan läsa den här! 

Ariels utvecklare heter Fredrik och han agerade sufflös under vårt samtal genom att ge henne repliker genom datan. Men hon har också inställningar för olika beteenden och ansiktsigenkänning. Var en aning läskigt när hon följde mig med blicken, lite som en hund. Jämförde henne otaliga gånger med Leia, rimligt? Nja, jag vet inte.

Och när man glömmer sina manuskort hemma får man göra nya lite kvickt.

Efter eventet åkte jag vidare till Östermalm och Casias vernissage med hennes superfina självporträtt! Älskar att man ser självutlösaren i varje bild, lite provocerande med sådan uttalad narcissism liksom.

Sedan gick vi, jag och en massa nya bekantskaper, till Un Poco på Karlavägen och åt tryffelmakaroner och drack Aperol Spritz. Mjum.

Fredag » En massa timmar framför datorn med siffror och styrelsearbete med Cecilia och Paulina och sedan kom Jackie och så blev det AW av det hela!

Jackie hade med sig sin underbara vovve som fes så det stank i hela kontoret och uppvaktade Leia så hon till slut sa ifrån på skarpen. Ett par gånger. Ihärdig typ den där kortbenta rackarn.

Nu snackar vi porträtt på konstnärliga nivåer.

Sedan så hängde jag och Jackie framför datorn och drack vin med Jonna på Skype ungefär exakt hela kvällen. Och sedan sov jag hela helgen. Det var den veckan!

Blandade tankar från veckan:

» Jag undrar om jag någonsin kommer få något som kan liknas vid rutiner. Jag säger till min PT varje vecka att vi ska sätta ihop en plan för mat och träning och verkligen implementera men det faller varenda vecka. Hur gör man liksom? HUR etablerar man nya rutiner??

» Det här med att bli en person som folk känner till men det är folk som inte känner mig eller ens följer mina sociala kanaler, det är otroligt underligt. När folk har åsikter och antar och tycker saker som är så galet långt från min sanning, jag vet inte vad jag ska tänka kring det. Mest tycker jag det är underhållande dock, så så länge det känns så så kan det väl bara få guppa på i periferin.

» GALA PÅ FREDAG I DIE OF PEPP!!! Talarmanus kanske vore en bra grej typ nu..?

Tipselitips:

» Sara skriver om sitt jobb och det bästa med att jobba som influencer. Så bra inlägg som jag tror öppnade ögonen för många som kanske inte har så bra koll på vad en influencer gör egentigen.

» Making of a galaklänning: Jag är SÅ pepp på att se Sandras klänning på galan på fredag som hon sytt själv!!

Förra året då?

»  Förra året var jag i Malmö och sov i världens skönaste säng på Duxiana. Jag måste investera i en svindyr säng. Någon gång.

9 svar

 1. Haha asså jag kan inte sluta skratta när jag ser den där hunden! Han är så underbar! Vill så gärna se hur han om min likasinnade vovve är tillsammans!

  Men du, det där med träningsmotivation och vanor. Jag måste ju göra lite reklam för mina egna texter här. Jag blev intervjuad av Emma Hällbacka om träningsmotivation här:
  http://exitrix.com/emmahallbacka/intervju-traningsmotivation-med-paulina-gunnardo/

  Och här skrev jag i förra bloggen om att få in bra vanor med hjälp av andra:
  http://paulina.gunnardo.se/fa-in-en-ny-vana-med-hjalp-av-andra/

  Hoppas de kan vara till någon hjälp 🙂 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Midsommarvlog 2019

Vlog: Midsommar på Ulvön

Här kommer även min vlog från midsommarhelgen, hoppas du tycker om den! Glöm inte att gå in och prenumerera på min YouTube-kanal om du inte

En höstjacka på torsdagen

Jag har köpt en höstjacka! Jag älskar den. Och Jonas tog så fina bilder på mig i den härom dagen. Därför kände jag att den

Angeliqa

Sedan jag förra veckan fick reda på att Angeliqa inte finns längre har jag befunnit mig som i ett vacuum. Det känns som att allt

Vlog Kvaved

Vlog: Min vardag i Kvaved

Nu har jag bott i Övik och Kvaved i sisådär fem månader och ändå bara vloggat när jag varit iväg på äventyr. Men nu är