Vecka 48 | Leopardjackor, julbord och bokredigering

Vecka 48 | Leopardjackor, julbord och bokredigering

Förlåt att veckosammanfattningen kommer mitt i veckan men ni vet – LIFVET! 😛

Några ögonblick från veckan som gått:

Måndag » Förra måndagen poddade jag med Josefin & Vanja och så här såg de ut när de dök upp, jag kiknade av skratt! Alltså, de är ju tvillingar! Man blir som man umgås sägs det och dessa två är väl ett tydligt bevis på det. PS. Leia passar väldigt bra in i färgschemat på Acast.

Efter podden åkte jag till Odenplan för att titta på kontor och på konferensavdelning för framtida event!

Tisdag » Tillbaka hos Elin efter några veckors uppehåll då både hon och jag varit på resande fot. Ett bråkigt knä gjorde mig lite besviken men Elin är så bra som hittar alternativ när vissa grejer inte funkar så jag blev slutkörd ändå!

Jag åt vegolunch på Clarion Skanstull samtidigt som jag stämde av med styrelsen samtidigt som jag skickade några mail. Multitasking i jobbpauserna mellan möten! Sedan åkte jag till Tourn för att prata om ett event de gör till våren som InoS ska vara med på.

Akademibokhandeln lovar att förverkliga mina önskningar och jag önskar mig precis ett sånt här skyltfönster när min bok kommer. Tack så mycket!

Onsdag » Hemmakontorsdag med filmande av YouTube-filmer, poddande och coaching. Har du lyssnat på senaste avsnittet? 

Torsdag » I torsdags var jag med bland annat Fanny på årets första julbord! Mer om det kommer snart.

Julpyntet dök upp i alla fönster och sedan satt jag hela helgen och redigerade boken och det var den veckan!

Blandade tankar från veckan:

» När blev musik liksom MUSIK? Alltså, hur gick vi från klassisk musik typ hela vägen från 1600-1800-talet för att sedan helt plötsligt hamna i jazz och Beatles? Om någon vet en bra dokumentär om detta så vill jag se.

» Jag tänker väldigt mycket på mitt eget varumärke just nu. Nu när InoS lite växt upp och flyttat hemifrån så funderar jag på var jag hör hemma både I InoS men också utanför. Oroa er inte, jag ska absolut inte lämna, men vi är många fler nu och föreningen drivs på ett nytt sätt och däri kommer mycket tankar. Bara så liksom.

Tipselitips:

» Lyssnar sönder Taylor Swifts nya platta. Ja, jag vet, jag är otroligt basic.

» Agnes reder ut hur hon som influencer tjänar pengar och…

» …Molkan ryter ifrån mot att få betalt i produkter. Älskar när influencers pratar om sitt jobb (såklart)!!

 Förra året då?

» Tydligen syntes jag i pressen väldigt mycket förra året. Det är fortfarande helt knäppt att se sig själv i tryck OCH SNART HAR JAG EN TRYCKT BOK!?? Så knäppt.

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min midsommarafton

Hej bloggen! Det är varmt nu. Jättevarmt. Igår var det 35 grader i skuggan enligt termometern på verandan men enligt klart.se och Instagram skulle det

Vecka 30 | Höns och hjortron

Nu inleds sista veckan i Övik och jag har redan separationsångest. Jag är inte klar än!! Måndag ⇢ Veckan inleddes med caféjobb. Jag behövde lite miljöombyte

Min juli-hemester

Den här sommaren har bara sprungit förbi i ett huj. Jag har definitivt kommer in i semestermode och har nu stora problem att komma ur